Veerle en Nick van ‘Blind Getrouwd’ verwachten tweede kindje

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd is nog maar net begonnen en het mooiste bewijs dat het experiment kan lukken, wordt geleverd. Nick en Veerle, die in het tweede seizoen van het VTM-programma blind in het huwelijksbootje stapten, worden namelijk al voor de tweede keer mama en papa.

Met een schattige foto op Instagram maakten Veerle en Nick bekend dat hun dochtertje Liv later dit jaar grote zus wordt. Veerle en Nick zijn ondertussen al meer dan vier jaar blind getrouwd en zijn hét bewijs dat het format werkt.

Tweede kindje

“Naast ons eerste … nu ook een tweede wondertje op komst”, met die woorden kondigt Veerle aan dat ze zwanger is van haar tweede kindje met Nick. “Zo dankbaar, ongelooflijk gelukkig en blij”, voegt ze er nog aan toe. Op de foto is het echtpaar te zien samen met hun dochtertje Liv dat dit jaar al twee kaarsjes mag uitblazen. Zij kreeg een tekstballon met de woorden: “Ik wordt grote zus!” En daar is ze duidelijk blij mee.

Ook Nick deelde dezelfde foto. Bij hem stond in de caption: “Nog zo klein, maar weer zo bijzonder. In augustus verwachten wij ons tweede wonder!”

Bekijk hier de foto’s waarmee Veerle en Nick het nieuws bekend maakten:

Blind Getrouwd is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Lees ook:

Meer
Lees meer...