Left Right
scrollTop top

‘Blind Getrouwd’ maakt deelnemers en startdatum bekend


Blind Getrouwd
© VTM

Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd van start. Daarbij zullen opnieuw acht mensen het experiment aangaan om te trouwen met iemand die ze nog niet kennen. Dit jaar is daar voor de eerste keer een koppel bij dat ouder is dan 50.

Het zesde seizoen van Blind Getrouwd wordt afgetrapt op Valentijnsdag, zondag 14 februari. Op die dag zullen we de eerste nieuwe koppels in het huwelijksbootje zien stappen. VTM maakt naast de startdatum ook de nieuwe deelnemers bekend en daarbij kennen we zelfs al één koppel: de vijftigers Veerle en Sven.

Lockdown-editie

Het wordt niet alleen een bijzonder seizoen omdat er voor de eerste keer vijftigers deelnemen, want ook in Blind Getrouwd moeten de deelnemers zich aan de coronamaatregelen houden. Zo zal het huwelijksfeest in een intieme kring doorgaan en zitten ook verre huwelijksreizen er dit jaar niet in.

Daarna zullen ze ook heel wat meer contact hebben met elkaar. Want naast elkaar mogen ze dan, net zoals onze andere landgenoten, maar één knuffelcontact hebben. En ook door het verplichte thuiswerken zullen ze meteen heel wat meer tijd met elkaar moeten doorbrengen. Het team specialisten blijft wel hetzelfde als vorig jaar en zal de koppels opnieuw bijstaan tijdens hun huwelijk.

Veerle Gyselings (56), Lubbeek

Veerle Blind Getrouwd
VTM

Het eerste koppel dit jaar kennen we al. Het gaat om Veerle en Sven die de eerste vijftigers zijn die in het avontuur stappen. Veerle werkt als management assistant in een farmaceutisch bedrijf voor dieren en is al 12 jaar single.

Veerle werd ingeschreven door haar dochter Fien, met wie ze een hechte band heeft. Fien zal bijna het ouderlijk nest verlaten en daarom zou ze toch graag hebben dat haar mama in goede handen is. En ook Veerle zelf staat opnieuw open voor de liefde. “Na 12 jaar single zijn, ben ik weer klaar voor een man in mijn leven. Makkelijk zal dat niet zijn, dat weet ik maar al te goed, maar ik zal er alles aan doen om deze relatie te doen slagen.”

Maar omdat Veerle al zo lang single is, is het voor haar niet makkelijk om een nieuwe relatie aan te gaan. Daarbij verwijst ze haar dates namelijk al snel naar de friendzone.

Sven Soetens (50), Stekene

Sven Blind Getrouwd
VTM

Veerle zal in het huwelijksbootje stappen met Sven. En als er nu iets is waar Sven veel over weet, dan is het wel huwelijken. Sven is namelijk huwelijksfotograaf van beroep. Maar deze keer zal hij aan de andere kant van de lens te vinden zijn.

Sven heeft er al twee huwelijken opzitten, waardoor hij weet wat hij wil en waar hij zelf aan kan werken in relaties. Sven en Veerle zullen een samengesteld gezin worden, want ook Sven heeft dochters uit zijn eerste huwelijk. Zijn dochters staan volledig achter het avontuur en hopen dat hij de vrouw van zijn leven zal tegenkomen. Sven zelf hoopt op een stijlvolle, warme en eerlijke dame.

Nathalie Rots (33), Ekeren

 Blind Getrouwd
VTM

De andere deelnemers zijn stuk voor stuk dertigers, daarbij weten we ook nog niet wie aan wie gekoppeld zal worden. De eerste is Nathalie, een accountmanager in een communicatiebureau. Familie en vrienden staan op de eerste plaats voor Nathalie en ze ziet haar eeuwige optimisme en relativeringsvermogen als een grote plus. Dat zijn twee eigenschappen die natuurlijk van pas kunnen komen bij een blind huwelijk.

Nathalie is een ambitieuze vrouw die door haar omgeving al eens bestempeld wordt als een workaholic. Ze heeft geen 9-to-5-job en daar zal haar man dus ook mee moeten kunnen leven.

Nathalie stapt ook rationeel in het avontuur. “Ik word niet makkelijk verliefd. Op een coup de foudre reken ik absoluut niet. Wat ik zoek in een man is goede communicatie en gevoel voor humor.”

Candice Martens (31), Beveren-Waas

Candice Blind Getrouwd
VTM

De derde vrouwelijke deelnemer is de 31-jarige Candice. Ze werkt als lerares in het secundair onderwijs en heeft een aanstekelijke lach waarmee ze elke ruimte waar ze binnenkomt vult. Candice is daarnaast ook een echte flapuit. Ze is sportief en geniet met volle teugen van het leven. Van zodra ze de kans krijgt, pakt ze haar koffers om een nieuw stukje van de wereld te ontdekken.

Ze heeft het leuk op haar eentje, maar denkt toch dat een leven met een man aan haar zijde nog zoveel leuker kan zijn. Voor haar staat vertrouwen op de eerste plaats. “Geen vertrouwen, geen relatie, zo simpel is het voor mij.”

Hanne De Vuyst (31), Lier

Hanne Blind Getrouwd
VTM

De laatste vrouwelijke deelnemer is Hanne De Vuyst uit Lier. Hanne is 31 en is net zoals Candice lerares, maar zij geeft les in het lager onderwijs. Ze is enthousiast, eerlijk en rechtuit. Hanne houdt niet van ongemakkelijke stiltes al zoekt ze soms de rust op met een e-book.

De vader van Hanne vecht op dit moment tegen een ziekte en dat deed haar beseffen dat ze meer van het leven moet genieten. Dat zou ze graag ook doen met een partner. Spraakwaterval Hanne vindt dat alles besproken moet kunnen worden in een relatie en heeft er dan ook een hekel aan om met ruzie te gaan slapen.

Dennis Volkaerts (34), Hemiksem

Dennis Blind Getrouwd
VTM

De tweede man van de groep is Dennis. Hij is 34 jaar oud en woont in Hemiksem. Dennis baskette aanvankelijk zelf, maar werkt nu achter de schermen als commercieel manager bij eersteklasser Stella Artois Leuven Bears.

Dennis had het erg moeilijk toen zijn vorige relatie enkele jaren geleden afsprong. Hij is daarbij het geloof in de liefde nog niet kwijt, maar hij heeft het sindsdien wel moeilijk met zich open te stellen voor iemand nieuw. Daarbij hecht hij nu heel veel waarde aan respect. “Respect voor andere mensen is ontzettend belangrijk voor me. Ook in een relatie. Respect is volgens mij een van de fundamenten van een goede relatie.” Tot slot is Dennis ook een emotionele man. “Ik drijf op emoties. Ik heb er dan ook geen probleem mee om toe te geven dat ik geregeld een traantje laat.”

Marijn Lenaerts (36), Binkom

Marijn Blind Getrouwd
VTM

De derde man van dit seizoen is Marijn uit Binkom. Marijn is 36 en werkt als projectmanager in de telecomsector. Hij is een echte dierenvriend. Zo heeft hij een hond en twee katten met wie hij samen in een mooie vierkantshoeve woont. Marijn is attent, stijlvol en sportief. Eigenschappen die veel deelnemende vrouwen alvast aangeven als een pluspunt.

Maar door de lockdown besefte Marijn dat hij toch nood heeft aan een vrouw aan zijn zijde. Hij is dan ook klaar om zijn eigen gezin te starten. “Nadat mijn vorige relatie tot een einde kwam, had ik het een tijdje moeilijk maar ik heb alles een plaats kunnen geven. Ik ben geen man om alleen te zijn.”

Davy Casteleyn (33), Gent

Davy Blind Getrouwd
VTM

De laatste deelnemer is Davy uit Gent. Davy, of Dave voor de vrienden, is 33 jaar oud en werkt als ambtenaar bij de lokale politie. Wanneer hij niet aan het werk is, is Davy enorm sportief bezig. Zo is hij een gepassioneerd triatleet en doet hij zo geregeld een fietstocht van zo’n 270 kilometer. Ook een halve of hele marathon hier en daar is geen probleem. Verder heeft Dave ook een passie voor muziek. Hij is een grote fan van de band Balthazar, die hij al meer dan 40 keer live aan het werk zag. Maar hij reist ook de wereld rond om zijn favoriete buitenlandse bands aan het werk te zien. Eenmaal hij zich op z’n gemak voelt, en je hem dus Dave mag noemen, is hij een vlotte spreker. Hij heeft al veel korte relaties gehad, maar de ware heeft hij nog niet gevonden. “Ik kom uit een liefdevol nest. Mijn moeder is voorlopig mijn knuffelcontact nummer 1 maar ik hoop dat er straks iemand haar plaats inneemt (lacht).”

Blind Getrouwd gaat op zondag 14 februari van start om 19.55 uur op VTM.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update