‘Blind Getrouwd’ krijgt nieuwe specialisten

Blind Getrouwd
VTM

Het vijfde seizoen van Blind Getrouwd wordt op dit moment opgenomen en daarin zullen we enkele nieuwe gezichten te zien krijgen. En dan hebben we het niet alleen over de koppels. Want dit seizoen zullen we kennis maken met enkele nieuwe relatie-experten. Die je misschien al eens gezien kan hebben.

Na vier seizoenen was het tijd voor verandering bij Blind Getrouwd. Het programma, dat nog steeds een gigantisch succes is, krijgt daarom enkele nieuwe relatie-experten. Wim Slabbinck blijft op post, maar hij krijgt nieuw gezelschap.

Blind Getrouwd Lotte
VTM

Seksuolotte

We zullen dus afscheid nemen van Margo Van Landeghem en Sybille Vanweehaeghe. Zij zullen vervangen worden door in totaal drie nieuwe experten. In de eerste plaats zijn dat de relatietherapeuten Filip Geelen (36) en Sarah Hertens (44). De derde nieuwe expert is iemand die je misschien al kent.

Lotte Vanwezemael, die je kan kennen van haar programma op de radiozender MNM of van haar recente passage in De Slimste Mens ter Wereld, zal het team eveneens versterken. De 27-jarige “Seksuolotte” wordt dus de jongste specialiste in het team. Maar ze heeft wel al heel wat ervaring. Want naast huisseksuologe bij MNM, heeft ze ook haar eigen praktijk.

Blind Getrouwd

Er zal dus een nieuwe wind waaien door het VTM-programma. En dat was misschien wel nodig, want van de laatste twee seizoenen zijn er op dit moment nog maar twee koppels van de 10 gehuwd. Van seizoen drie hield enkel het huwelijk van Toon en Frie stand en van seizoen vier zijn Victor en Elke de enige die nog steeds een koppel vormen. Daarnaast lagen ook de kijkcijfers voor het vierde seizoen een stuk lager dan voor de voorbije seizoenen.

Door het panel van experten te vernieuwen hoopt VTM het programma opnieuw aantrekkelijker te maken bij het publiek en ook de slaagkansen van het experiment te verhogen. Verder deed VTM dit jaar expliciet een oproep naar de LGBT-community om zich ook in te schrijven voor het programma. Blind Getrouwd doet het al vier seizoenen enkel met heterokoppels, dus zou een eerste homoseksueel koppel natuurlijk ook opmerkelijk zijn en mogelijk een nieuw publiek kunnen aantrekken. De opnames van het programma zijn op dit moment volop aan de gang. Daarbij zijn de koppels dus al getrouwd en leven ze op dit moment samen terwijl ze aan hun huwelijk werken.

Het vijfde seizoen van Blind Getrouwd zal vermoedelijk in het voorjaar van 2020 uitgezonden worden op VTM.

Gesponsorde artikelen