Wie is Lotte Vanwezemael? De seksuologe in ‘De Slimste Mens ter Wereld’?

Lotte Vanwezemael, aka Seksuolotte, is goed bezig in De Slimste Mens ter Wereld. Maar de kans bestaat dat je haar niet kent. Lotte werkt namelijk nog niet zo lang voor de radio, dus is haar gezicht nog niet zo bekend bij het grote publiek.

De Slimste Mens ter Wereld is al enkele weken ver en naar goede gewoonte maken we in de quiz kennis met enkele nieuwe gezichten. Eentje daarvan is Lotte Vanwezemael. Al kan je, wanneer je luistert naar MNM, haar wel al gehoord hebben.

Seksuolotte

Lotte Vanwezemael Dorianne Aussems Hot N Cold
Lotte Vanwezemael en Dorianne Aussems/MNM

De 27-jarige Lotte Vanwezemael werkt namelijk als presentatrice bij de radiozender MNM. Sinds vorig jaar is ze de vaste seksuologe van de radiozender. Ze kwam dan vooral aan bod in het programma Generation M, waar ze luisteraars antwoorden gaf op vragen over seks of relaties.

Sinds kort heeft Lotte zelfs haar eigen radioprogramma. Elke zondagavond in oktober en november presenteert ze namelijk samen met Dorianne Aussems het radioprogramma Hot N Cold. Dat programma is volledig gewijd aan de onderwerpen die seksuologe Lotte het beste liggen. Het gaat zo over liefde, seks, relaties en vriendschap.

De Slimste Mens ter Wereld

Kan Lotte De Slimste Mens ter Wereld worden? Wel, het is niet de eerste televisiequiz waar Lotte aan deelneemt. Eerder was ze ook al te zien in het programma Twee tot de zesde macht. Daaraan nam ze samen met haar vader deel. Ze weet dus al hoe een quiz op tv werkt en daardoor heeft ze misschien wel een streepje voor op de andere kandidaten.

De Limburgse heeft er natuurlijk ook universitaire studies op zitten om haar diploma seksuologie te behalen. Psychologie en seksualiteit hebben dus al geen geheimen voor haar. En door haar ervaring bij de radio kent ze natuurlijk ook wel het een en ander over muziek. Een kanshebber voor de eindoverwinning dus?

Bekijk hier alle kandidaten van De Slimste Mens ter Wereld:

Meer
Lees meer...