‘Blind Getrouwd’: Candice en Marijn stappen als eerste koppel in huwelijksbootje

Symbolischer kan het bijna niet: het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd op VTM gaat van start op zondag 14 februari. Dan zullen Candice en Marijn elkaar als eerste koppel het jawoord geven.

We kenden tot nu toe één van de vier koppels van het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd. VTM maakte namelijk een maand geleden al bekend dat er voor het eerst ooit twee vijftigplussers in het huwelijksbootje zullen treden.

Eerste aflevering

Vorige week maakte de zender dan de volledige deelnemerslijst bekend. Daarbij zitten zes dertigers en met Veerle en Sven dus ook het eerste iets oudere koppel ooit in de Belgische versie van Blind Getrouwd. Wie van de andere kandidaten aan elkaar gematcht was, bleef tot nu toe geheim.

Maar nu weten we wie komende zondag tijdens de eerste aflevering de eerste nieuwe bubbel zullen vormen. Het gaat om de 36-jarige Marijn uit Binkom en de 31-jarige Candice uit Beveren-Waas.

Marijn en Candice – Bron: VTM

Marijn

Marijn voelt zich volledig klaar om een gezin te stichten, al is hij van nature heel gesloten op dat vlak. De scheiding van zijn ouders toen hij 8 jaar was heeft namelijk een grote impact gehad. “Ik hoop dat, als ik een relatie start en kinderen heb, wij alleszins ook altijd een warme thuis kunnen bieden aan onze kinderen”, zegt Marijn.

“Het gaat heel belangrijk zijn dat we een partner tegenover hem zetten die de gesloten Marijn kan ontdooien. Hij houdt ook erg van mooie vrouwen, flamboyante vrouwen, dus als we hem zo’n partner geven, kan dat al helpen om die eerste stap te zetten”, blikte experte Sarah Hertens vooruit.

Candice

“Ik ben echt benieuwd wie ze met mij gaan matchen want ik ben zelf een heel speciaal type, dus bij hem moet er toch ook iets zijn dat niet helemaal juist is. Want als het ne gewone gaat zijn, gaat het niet goed zijn”, kijkt Candice vol spanning vooruit naar haar trouw.

“Candice zegt snel wat ze denkt en je zal haar ook niet snel vergeten. Ik noem haar ‘de bom van Beveren’. Zelfs ík begin te twijfelen over mijn geaardheid, als ik Candice zie”, lacht expert Filip Geelen.

Blind Getrouwd is vanaf zondag 14 februari iedere week te zien om 19.55 uur bij VTM.

Meer
Lees meer...