Left Right
scrollTop top

‘Blind Getrouwd’: Veerle en Sven trouwen in het bijzijn van hun dochters


Blind Getrouwd Veerle Sven
© Veerle en Sven op hun trouwdag – Bron: VTM

Na Marijn en Candice en Hanne en Davy is het komende zondag tijd voor Veerle en Sven om elkaar het jawoord te geven. Zij zijn de eerste 50-plussers ooit in Blind Getrouwd en trouwen dan ook voor de ogen van hun kinderen.

De 50-jarige Sven is door de experten van Blind Getrouwd gekoppeld aan de 56-jarige Veerle. Voor Sven zal het al zijn derde huwelijk zijn. “Uit ieder huwelijk word je slimmer, dus ik weet nu perfect wat ik wil. Mijn handleiding staat online, maar ge moet ze willen lezen”, zegt Sven, die als huwelijksfotograaf al veel huwelijken zag.

Drie dochters

Sven heeft twee dochters uit zijn eerste huwelijk, Femke en Nienke. Maar ook Veerle heeft al een volwassen dochter, Fien. Het is zij die haar moeder inschreef voor Blind Getrouwd.

“Zij heeft me ingeschreven voor dit avontuur, wat ik natuurlijk bijzonder vind omdat ze me gunt het ware geluk te vinden op het gebied van relaties”, zegt management assistant Veerle. “Het is gewoon altijd wij twee geweest en ik wil nu iemand die haar gelukkig maakt want het is altijd haar prioriteit geweest om mij gelukkig te maken”, klinkt het bij dochterlief.

Femke, Nienke en Fien kijken samen vol spanning uit naar de trouw van hun ouders. “Ik heb al de hele dag zitten denken wat ik daarvan moet verwachten, u in een trouwkleed”, zegt Fien tegen haar moeder vlak voor ze aan het altaar kennismaakt met Sven.

Experten

De experten zien het alvast goedkomen tussen de twee. “Sven is een heel open man, die heel open praat. Maar het is ook veel. Als hij praat kan er veel uitkomen. Maar het komt er vol passie en energie uit en dat typeert hem”, zegt Wim Slabbinck.

“Veerle kan Sven – die soms wat too much is – terug wat in balans trekken”, vult Filip Geelen aan.

Zo vernemen Sven en Veerle dat ze gaan trouwen

Blind Getrouwd is iedere zondag om 19.55 te zien op VTM.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update