Left Right
scrollTop top

‘Blind Getrouwd’: zo gaan de koppels om met de lockdown


Blind getrouwd Dennis cover
© Dennis in ‘Blind Getrouwd’ – Bron: VTM

Gaan samen wonen met een partner die je nog maar juist hebt leren kennen, is al moeilijk genoeg. Dat moeten doen terwijl er juist een nieuwe lockdown is, maakt het allemaal nog extra moeilijk. In de volgende aflevering van Blind Getrouwd zien we hoe de vier koppels omgaan met die ongewone situatie.

Op 30 oktober kondigde het Overlegcomité in ons land een nieuwe lockdown af. Niet-essentiële winkels en contactberoepen gingen dicht, telewerk werd verplicht en sociale contacten zijn sindsdien zeer beperkt. In Blind Getrouwd zien we hoe ieder koppel zo zijn eigen manier vindt om met die situatie om te gaan.

Nathalie en Dennis

Nathalie en Dennis hebben besloten om van hun eigen woonst een privékantoor te maken. ’s Avonds pendelen ze dan telkens terug naar hun appartement in Lier, een systeem dat goed lijkt te werken.

“Met een nieuwe lockdown waarin we nu zijn, ben ik blij dat Nathalie in m’n leven is gekomen. Wij zijn vrij dichte vrienden geworden. Dat heeft Nathalie nodig als fundament voor een relatie. Ik hoop alleen dat ik nu uit die friendzone geraak”, legt Dennis uit.

Sven en Veerle

De bubbel van Sven en Veerle is iets uitgebreider. Zij hebben namelijk respectievelijk twee en één dochter(s). In de aflevering van komende zondag zien we hoe de dochters van Sven komen eten. “Al van in het gemeentehuis toen ik de meisjes zag, hadden ze m’n hart veroverd. Het etentje was kei gezellig”, zegt Veerle over haar stiefdochters Femke en Nienke.

En hoewel het heel goed klikt tussen Veerle en haar stiefdochters, loopt de relatie met nieuwe man heel wat stroever. “Moeilijk …”, is het korte antwoord van Sven als Femke vraagt hoe het nu gaat tussen hen twee.

Candice en Marijn

Zo moeilijk als het gaat bij Sven en Veerle, zo makkelijk lijkt alles te verloren tussen Marijn en Candice. Het koppel leeft duidelijk op een roze wolk en spelen nu zelfs “mama en papa” voor de twee kleine katjes van Marijn, Yvette en Marcel.

“Ik heb nog geen enkele keer getwijfeld. Ik ben sinds onze trouwdag in het avontuur gestapt en ik denk dat ik tot nu al de hele tijd heb zitten glimlachen. Het is gewoon leuk samen. Ik heb haar heel graag”, legt Marijn uit aan experte Sarah Hertens.

Davy en Hanne

Bij Davy en Hanne is van een roze wolk helemaal geen sprake. Het gaat zelfs zover dat Hanne er even tussenuit wil en gaat babysitten op haar neefje. Daar krijgt ze wel bezoek van Davy die binnenspringt na een fietstocht. Meteen legt hij de plaat Is Dit Alles op van Doe Maar, een duidelijke hint voor zijn kersverse vrouw. “Via de muziek wil ik zeker wel een bepaalde boodschap overbrengen en het zou wel leuk geweest zijn als ze het spontaan zou opgepikt hebben. Maar je kan niet zeggen: luister eens naar die strofe. Dat is nu net het subtiele van muziek”, legt Davy achteraf uit.

“Ik weet dat hij via zijn muziek communiceert. Maar ik heb hem gezegd dat ik dat niet ga beginnen ontleden. Je kan je toch niet bij elk nummer gaan afvragen ‘oh my god bedoelt hij daar nu iets mee?’”, is de reactie van Hanne. Het mag duidelijk zijn dat er nog veel werk is voor Davy en Hanne om hun relatie te doen slagen.

Blind Getrouwd is iedere zondag om 19.55 te zien op VTM.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…