Left Right
scrollTop top

Nog een ‘Blind Getrouwd’-baby op komst: dit koppel uit seizoen twee verwacht een kindje


Nog een ‘Blind Getrouwd’-baby op komst: dit koppel uit seizoen twee verwacht een kindje

Goed nieuws: ‘Blind Getrouwd’ zorgt niet alleen voor huwelijken maar ook voor steeds meer kindjes. Nu zijn ook Nicolas en Evelien, het koppel uit seizoen 2 van het VTM-programma, in verwachting. Gefeliciteerd!

Evelien en Nicolas, ’t was waarschijnlijk Vlaanderens favoriete Blind Getrouwd-koppel uit seizoen twee. De lovebirds haalden zonder problemen de eindmeet van het programma en begonnen daarna volop verder te plannen voor een leven samen. Ze zetten een paar projectjes op, zoals het lopen van een kwartmarathon, maar nu beginnen ze aan het grootste project van hun leven. De twee verwachten een kindje samen!

Klaar voor de volgende stap

De twee zijn uiteraard euforisch over de nieuwe stap in hun leven. “We kijken enorm uit naar de komst van ons eerste kindje! We zijn sinds onze trouwdag steeds dichter naar elkaar toegegroeid en zijn klaar voor de volgende stap”, klinkt het in een persbericht.

Zo’n grote stap ondernemen is al geen evidentie, maar uit hun deelname aan Blind Getrouwd blijkt uiteraard al dat de twee niet bang zijn van een uitdaging. “Ouders worden is een enorm avontuur, maar het is iets dat we allebei heel graag willen”, zeggen ze er zelf over. De komende tijd willen de twee wel in alle rust en privacy doorbrengen, om zich voor te bereiden op de gezinsuitbreiding. Wanneer het kindje verwacht wordt, is niet duidelijk.

Andere Blind Getrouwd-baby’s

Het is al de derde Blind Getrouwd-baby op één jaar. Stijn en Nuria verrasten Vlaanderen begin dit jaar toen ze aankondigden niet alleen zwanger te zijn geweest, maar dat hun zoontje gewoon al geboren was. Victor vervolledigde het gezinnetje van Stijn en Nuria op vijf maart.

Een tweede Blind Getrouwd-kindje was de spruit van Daisy Van Lierde en Blind Getrouwd-cameraman Geert. Vica werd twee dagen na Victor geboren. En nu komt er dus een derde baby, een groot succes voor het VTM-programma, maar vooral voor Evelien en Nicolas. Proficiat!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…