‘Blind Getrouwd’ komt terug in september en zal er volledig anders uitzien

Het zevende seizoen van Blind Getrouwd komt eraan. Deze ochtend werd bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen in september van start zal gaan op VTM. Daarin zullen drie vrouwen en vijf mannen, zoals elk jaar, aan elkaar gekoppeld worden door de wetenschap. Maar er zijn ook enkele nieuwe factoren, want deze keer gaan ze het avontuur in groep aan.

Blind Getrouwd zal er dit jaar een beetje anders uitzien. De acht deelnemers worden nog steeds aan elkaar gekoppeld en zullen nog steeds meteen trouwen, maar deze keer zullen ze dat allemaal in groep doen. Door die verandering is het programma een beetje te vergelijken met Blind Getrouwd Australië, al laat VTM wel weten dat ze niet mikken op dat soort sensatie en drama.

Nieuw concept

In september gaat het zevende seizoen van Blind Getrouwd van start. Daarin zien we acht deelnemers die elk aan één iemand zijn gekoppeld. Die koppels zullen aan het begin van het seizoen trouwen en zullen na enkele maanden uitmaken of ze ook samen zullen blijven. In vorige seizoenen bleven de koppels gescheiden van elkaar, maar daar komt dit jaar verandering in.

De koppels doen namelijk alles in groep. Voor het grote trouwmoment ontmoeten ze elkaar al, waarna ze allemaal op een andere locatie de grote sprong wagen. Daarna is er één groot feest voor alle koppels én vertrekken ze allemaal samen op huwelijksreis.

Wie aan wie wordt gekoppeld, is nog niet bekend. Maar wat we wel weten is dat er net als twee jaar geleden ook een homokoppel zal deelnemen. De groep bestaat namelijk uit vijf mannen en drie vrouwen: Joren (36), Jiri (35), Dziubi (29), Christiaan (28), Brecht (27), Lien (30), Jana (29) en Florence (29).

Bekijk hier de eerste beelden van Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd gaat in september van start op VTM. Wil je de kandidaten beter leren kennen? Dat kan hier.

Meer
Lees meer...