‘Blind Getrouwd’-koppel Winnie en Jonah verwacht eerste kindje

Blind Getrouwd-koppel Winnie en Jonah zijn in verwachting van een eerste kindje. Dat maakte het koppel zelf bekend via Instagram. Winnie en Jonah deden allebei mee met Blind Getrouwd in 2020 en werden al heel snel verliefd. Kort na het programma trokken ze bij elkaar in en nu, twee jaar later, is er dus een baby op komst.

Twee jaar geleden leerden Winnie en Jonah elkaar kennen in Blind Getrouwd. Het werd al snel duidelijk dat het koppel ook écht verliefd was, en uiteindelijk waren zij de enigen die ook samen bleven op het einde van het seizoen. Nu, twee jaar later, gaat het nog steeds goed tussen de twee. Ze hebben net heel wat verbouwingen achter de rug en maken nu zelfs bekend dat er een zoontje of dochtertje op komst is.

Winnie en Jonah

Na hun deelname aan Blind Getrouwd ging het koppel meteen samenwonen. Dat kwam vooral door de lockdown, maar uiteindelijk leken ze geen spijt te hebben gehad van die beslissing. Twee jaar later zitten (bijna) alle verbouwingen erop en hebben Winnie en Jonah plaats gemaakt voor een nieuw avontuur. Op Instagram maakte Winnie gisteren bekend dat ze in september van dit jaar een kindje verwachten.

“Tijd om die werkkleren terug boven te halen om aan de babykamer te beginnen want wij zijn heel blij om jullie te kunnen vertellen dat we in september ons eerste kindje verwachten. Na een hel(s)e verbouwing wisten we zeker dat we een top team zijn en dus wagen we ons nu samen aan het grootste avontuur. Bye bye slaap, welkom klein wonder”, stond er bij de post te lezen.

Het kindje van Winnie en Jonah zal het zevende Blind Getrouwd-baby’tje worden. Koppels Stijn en Nuria (seizoen 1) en Nicolas en Evelien (seizoen 2) hebben allebei twee kinderen. Veerle en Nick (seizoen 2) hebben al een dochtertje en worden deze maand nog ouders van hun tweede kindje. De baby van Winnie en Jonah zal in september dat lijstje aanvullen.

Bekijk de aankondiging hier:

Meer
Lees meer...