Veerle en Nick uit ‘Blind Getrouwd’ verwachten opnieuw kindje

Leuk nieuws van Blind Getrouwd-koppel Veerle en Nick. Het koppel maakte op Instagram namelijk bekend dat ze opnieuw in blijde verwachting zijn van een baby’tje. De zwangerschap is een opsteker voor Nick en Veerle, nadat ze eerder dit jaar na amper negentien weken zwangerschap sterrenkindje Ella verloren.

Veerle en Nick waren één van de twee koppels dat het tweede seizoen van Blind Getrouwd in 2017 overleefde. Het duurde even voor de vonk tussen de twee oversloeg, maar uiteindelijk bleven ze toch gelukkig getrouwd. In 2019 bezegelde het koppel hun huwelijk met een eerste kindje, Liv.

Eind februari 2021 kondigden Nick en Veerle aan dat ze opnieuw in verwachting waren. Eind maart sloeg het noodlot echter toe en werd dochtertje Elle doodgeboren na amper negentien weken zwangerschap.

“Broertje of een zusje voor ons Liv en ons Elle”

Zeven maanden later kunnen Veerle en Nick echter weer goed nieuws aankondigen. Volgend jaar wordt de 2,5-jarige Liv dan toch grote zus. “In april verwachten wij een broertje of een zusje voor ons Liv en ons Elle”, schreef Veerle op Instagram bij de aankondiging van haar zwangerschap, die al veertien weken ver is.

“Reeds één wondertje bij ons, één wondertje boven ons … en één wondertje dat in april zal worden geboren. Dit nieuws willen we nu eindelijk laten horen. Een broertje of zusje voor ons Liv en ons Elle, het maakt niet uit. Heel welkom is deze kleine, lieve spruit!”, komt Nick poëtisch uit de hoek bij zijn aankondiging.

Blind Getrouwd: De Jubilee

Het koppel is normaal gezien de komende twee maandagen te zien zijn tijdens een speciale dubbelaflevering waar een grote reünie van heel wat voormalige deelnemers van Blind Getrouwd aanwezig zullen zijn. Die special kreeg de naam Blind Getrouwd: De Jubilee en is op maandag 25 oktober en 1 november 2021 om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...