‘Blind Getrouwd’ voorlaatste aflevering: wie blijft samen?

VTM zendt op zondag 19 april de voorlaatste aflevering van Blind Getrouwd uit. Vorige week besloten Tati en Lothar al om als vrienden uit elkaar te gaan. Nu komen we te weten of het avontuur al dan niet eindigt voor de andere drie koppels. De centrale vraag: wie blijft samen eens de camera’s weg zijn?

VTM

Sonny heeft nog veel vragen die hij aan Laura wil stellen, maar hij heeft het nog steeds moeilijk om over zijn gevoelens te praten. Tijdens hun (voorlopig) laatste lunch samen raapt hij al zijn moed bijeen en grijpt hij het moment bij de teugels.

Christophe en Nick

Christophe en Nick zijn absolute publiekslievelingen. Er is duidelijk een heel grote klik tussen de twee en dat ze genieten van elkaars gezelschap staat als een paal boven water. Een fysieke klik ontbrak echter nog, langs de kant van Nick. Is dat een breekpunt, zeven weken na hun jawoord? Of besluit het duo om er toch voluit voor te gaan?

Jonah en Winnie

VTM

Laat ons eerlijk zijn: tussen Jonah en Winnie lijkt het niet meer stuk te kunnen. Al sinds het begin van Blind Getrouwd plakken ze aan elkaar als de twee helften van een croque-monsieur en dat is in de loop van het programma niet veranderd. Tenzij deze voorlaatste aflevering voor een verrassing zorgt, komt het wel goed tussen deze lovers?

Deelnemers van vorig jaar

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, blikken Bab en Sean met Nick en Winnie van vorig jaar terug op hun beslissing om getrouwd te blijven of niet. Vorig jaar beslisten Tim en Elke na vijf weken dat ze gehuwd zouden blijven om te vechten voor hun relatie, maar helaas mocht het niet zijn. Bab en Sean blikken samen met hen terug op hun avontuur. En met Wim Slabbinck gaan ze tot slot op zoek naar kandidaten voor een nieuw seizoen van Blind Getrouwd.

Meer
Lees meer...