Dit zien we in ‘Blind Getrouwd’ aflevering 6: de koppels gaan samenwonen

'Blind Getrouwd' aflevering 6: dit mag je verwachten
VTM

Blind Getrouwd wist de jongste weken meer dan 1 miljoen kijkers naar VTM te lokken. In de realiteit zijn de koppels nog geen zes maar amper anderhalve week getrouwd. Ze genieten van hun laatste dag op huwelijksreis en keren daarna terug naar België, waar de volgende fase hen opwacht: samenwonen in hun gezamenlijk appartement. Blind Getrouwd aflevering 5 is op zondag 22 maart om 5 voor 8 te bekijken op VTM.

Tati en Lothar

VTM

Wanneer Tati en Lothar in Thailand op de boot zitten, duikt net een storm op. Het koppel heeft het over de moeilijke huwelijksreis die ze achter de rug hebben. Vooraleer ze in Aalst hun appartement mogen ontdekken, hebben ze een afspraak met relatietherapeute Sarah Hertens om te bekijken hoe het nu verder moet tussen hen.

Laura en Sonny

VTM

Sonny en Laura sluiten hun honeymoon af met een bezoek aan een tempel. Daar laten ze hun laten zegenen op traditionele Balinese wijze. “Niet dat ik daar per se in geloof, maar misschien is dat net wel dat duwtje in de rug dat we nodig hebben”, zegt Sonny. In hun appartement in Zoersel zullen Laura en hij echter nog verder uit elkaar groeien.

Nick en Christophe  

VTM

Nick en Christophe ruilen het nachtleven van Isla Holbox in voor hun stulpje op het hippe Gentse Zuid. Antwerpenaar Nick wil een spoedcursus Gents en Christophe wil meteen indruk maken door te koken, hoewel dat absoluut niet zijn sterkste kant is. Hun eerste keer in de keuken wordt meteen een onvergetelijke ervaring. Hilariteit verzekerd!

Winnie en Jonah

VTM

Winnie gaat op bezoek bij de moeder en vader van Jonah, waar hij nog woont terwijl hij zijn eigen huis aan het verbouwen is. Het bezoek is meteen goed voor een nieuwe set onderbroeken voor in hun nieuwe appartement in Berchem. De twee spreken ook terug af met hun vrienden om verslag uit te brengen van de huwelijksreis.

Troubles in paradise

De huwelijksreis van alle koppels loopt op haar einde en vooral Laura is daar niet rouwig om. Ze kijkt er naar uit om het gewone leven te starten: samenwonen met Sonny, terug gaan werken, de volleybaltrainingen,… Maar Sonny en Laura leven op een volledig ander ritme: Sonny werkt in ploegen en Laura heeft het overdag heel druk. Dat maakt dat het samenwonen niet helemaal verloopt zoals ze hadden gehoopt.

Bab en Sean ontvangen Laura en relatietherapeut Wim Slabbinck in de studio. Wim weet te vertellen dat een gemiddeld koppel maar 7 minuten per dag praat na een werkdag! Het wordt een openhartig gesprek over aanpassen aan elkaars ritme en blijven communiceren.

Gesponsorde artikelen