‘Blind Getrouwd’-deelnemers gaan op huwelijksreis: dit mag je verwachten in aflevering 4

De koppels van Blind Getrouwd beginnen aan hun trouwreizen in Thailand, Mexico, Kenia en Bali. Dat de settings paradijselijk zijn, is een understatement, maar het is voor alle deelnemers aanpassen aan elkaars gezelschap – en daar zitten ook de ochtendhumeuren voor iets tussen. Aflevering 4 van Blind Getrouwd is op zondag 8 maart om 5 voor 8 te zien op VTM.

VTM

In Kenia zijn Winnie en Jonah al vroeg uit de veren om op safari te vertrekken door de Afrikaanse savanne. Het gaat om hun eerste échte avontuur als echtpaar. De twee lijken elkaar al maanden te kennen en de vonken spatten er van af.

Reality check voor Tatiana en Lothar

VTM

Voor Tatiana en Lothar blijft het aftasten. Ondanks hun geweldige trouwdag verloopt de start van de huwelijksreis moeizaam. De realiteit komt hard binnen: je bent ineens getrouwd en op reis met iemand die je niet kent. “Je wordt hier ‘s ochtends wakker en je staat na het zweven weer even met je voetjes op de grond”, geeft Lothar toe. “We moeten daar eerlijk over zijn: 24 uur op 24 samen zijn met iemand die je nog niet kent, dat is een enorme test.”

Speeltijd voor Laura en Sonny

VTM

De andere koppels trekken eropuit om zich onder te dompelen in de couleur locale. Sonny en Laura zijn aangekomen in Ubud, het hart van Bali. In de jungle daar voelen de twee zich in een speeltuin voor grote mensen en kunnen ze hun avontuurlijke kant tonen.

‘Hormonenbehandeling’ voor Nick en Christophe

VTM

Nick en Christophe krijgen in het Mexicaanse Merida dan weer een bericht van seksuologe Lotte. Haar opdracht bestaat eruit om het koppel aan activiteiten te onderwerpen die hormonen opwekken en de twee dichter bij elkaar brengen. Lotte vindt het belangrijk om voldoende momenten van rust in te lassen dus vraagt ze aan Nick en Christophe ook om elkaar te masseren om dopamine te stimuleren. Dat is het hormoon dat zorgt voor een gevoel van geluk en genot.

De trailer van Blind Getrouwd aflevering 4:

Meer
Lees meer...