Evelien en Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen tweede kindje

Leuk nieuws uit de wereld van Blind Getrouwd. Evelien en Nicolas, die met elkaar trouwden in het tweede seizoen van het programma, zijn namelijk voor de tweede keer ouders geworden. Dat maakte het koppel zelf bekend op sociale media.

In zes seizoenen Blind Getrouwd kregen we maar liefst 25 huwelijken te zien, waarvan zeven nog altijd standhouden. Hoe het met hen – en enkele van de andere voormalige deelnemers – gaat, kan je binnenkort zien op VTM op de speciale dubbelaflevering van Blind Getrouwd: De Jubilee op 25 oktober en 1 november.

Van een van die zeven koppels kregen we deze week echter al leuk nieuws. Nicolas en Evelien maakten op Instagram namelijk bekend dat ze een tweede kindje mochten verwelkomen. Bijna drie jaar geleden werden de twee voor de eerste keer ouders van een zoontje Xander.

Alicia, een zusje voor Xander

Op 7 oktober kwam daar een dochtertje bij dat de naam Alicia kreeg. “Welkom op de wereld, lieve kleine zus!”, schreef Evelien op Instagram bij een foto van de bijna driejarige Xander met de pasgeboren Alicia. Ook Nicolas deelde dezelfde foto. “Dag iedereen, donderdag 07/10 ben ik grote broer geworden van een lieve zus, Alicia Vanderhallen. Mama, papa en ikzelf zijn uiteraard ongelooflijk trots en daarom wou ik graag dit nieuws met jullie delen”, schreef de kersverse papa erbij in naam van zijn zoontje.

Meer
Lees meer...