De derde ‘Blind Getrouwd’-baby is geboren!

‘Blind Getrouwd’ heeft een vruchtbaar jaar achter de rug: Nick en Evelien zijn deze vrijdag namelijk mama en papa geworden van een zoontje. Dat nieuws komt nadat we helaas hoorden dat een ander ‘Blind Getrouwd‘-koppel de scheiding heeft aangevraagd. 

Goed nieuws voor wie fan is van Blind Getrouwd want Nick en Evelien zijn mama en papa geworden. Het koppel uit het tweede seizoen van Blind Getrouwd zijn sinds vrijdag met drie! Evelien is toen bevallen van een zoontje: Xander. De bevalling verliep vlot, maar sindsdien hebben de twee nog weinig kans gehad om wat te slapen.

Xander, zoontje van Nick en Evelien

Xander is vijftig centimeter lang en weegt 3.520 kilo. Volgens Nicolas is Xander een “heel rustige baby, hij lijkt vooral op Evelien.” Hij laat ook aan Het Laatste Nieuws weten dat de twee héél gelukkig zijn. “Hier hebben Evelien en ik lang naar uitgekeken”, zegt de kersverse papa.

Voor wie nog twijfelde aan het concept van Blind Getrouwd: het is al de derde baby die uit het programma voorkomt. Nuria en Stijn werden eerder dit jaar mama en papa van Victor, een zwangerschap die ze overigens helemaal geheim hielden. In dezelfde maand werd Daisy, die samen raakte met een cameraman van Blind Getrouwd, ook mama van Vica.

Vier Blind Getrouwd-baby’s!

En daar blijft het niet bij: de komende tijd komt er nog een vierde Blind Getrouwd-baby bij: Veerle en Nick mogen ook een klein wondertje verwelkomen, als is ’t nog niet helemaal duidelijk wanneer die baby verwacht wordt. Dat de koppels na een relatie in de spotlights, kiezen voor wat privacy, is dan ook goed te begrijpen.

Welke koppels uit Blind Getrouwd zijn nog samen?

Voor één koppel uit Blind Getrouwd was er deze week minder goed nieuws: Lieve en Aljosja gaan na een jaar huwelijk uit elkaar. Ook Tim en Esther besloten dit jaar om elk hun eigen weg te gaan. Dat wil zeggen dat nog één koppel van dit seizoen getrouwd is: Toon en Frie zijn nog steeds samen. Toch, een slaagkans van één op vijf? Beter dan Tinder, denken wij dan.

VTM
Meer
Lees meer...