‘Blind Getrouwd’: Lien reageert op harde kritiek van kijkers op haar deelname

Van twee koppels kregen we maandagavond in Blind Getrouwd het beslissingsmoment te zien. Dat zorgde voor een dubbele “ja” bij Dziubi en Brecht en een “nee” bij Joren en Lien. Vooral dat laatste kwam bij de kijkers niet als een verrassing, want veel kans op slagen leek hun huwelijk nooit te hebben. En dat is volgens veel kijkers de schuld van Lien, die nu reageert op de haters.

“IJskoningin”, “Blij dat ik ze niet meer op mijn scherm moet zien”, “Saai” … Hetgeen de voorbije weken over Lien uit Blind Getrouwd op VTM geschreven werd op sociale media was regelmatig op zijn zachtst gezegd niet zo vriendelijk. Voor veel kijkers kwam het over alsof Joren moeite deed om hun huwelijk te doen slagen, maar dat Lien het experiment al had opgegeven voor het goed en wel begonnen was.

Nu de twee tijdens het beslissingsmoment ook officieel ervoor kozen om te scheiden, heeft Lien in Dag Allemaal gereageerd op die vele negatieve commentaren. Want hoewel ze op televisie soms koel overkwam, hebben die reacties haar wel degelijk geraakt.

“Kritiek heel hard aangetrokken”

“Er zijn veel tranen gevloeid, ja. Na de huwelijksreis vooral, waar ik Joren per ongeluk had buitengesloten. Ik heb het mij heel hard aangetrokken wat mensen toen allemaal over me schreven”, klinkt het bij Lien, die haar ‘gedrag’ ook wijt aan oververmoeidheid. “Ik heb drie dagen amper geslapen, overweldigd door emoties. Daar kan je je echt niet op voorbereiden. Aan kritische kijkers zou ik zeggen: doe het maar eens.”

Toch is Lien niet haatdragend tegen mensen die online kritiek hadden op haar. Integendeel zelfs, want ze nodigt ze uit in haar koffiebar in Aarschot om te babbelen. “Dan zal je zien dat ik een lieve ben, én een harde werker”, besluit ze.

Meer
Lees meer...