‘Blind Getrouwd’: De beslissingsmomenten van deze twee koppels zijn aangebroken

Het nieuwste seizoen van Blind Getrouwd zit er alweer bijna op. De koppels gaan hun laatste weken samenwonen in en op maandag is het zelfs al tijd voor de eerste beslissingsmomenten. Dit jaar zag het programma er anders uit dan vorige jaren, maar of dat heeft gezorgd voor een groter succes, moet dus nog blijken.

Maandag komt er een einde aan de eerste Blind Getrouwd-experimenten van dit jaar. Dan weten we namelijk of Brecht & Dziubi en Joren & Lien getrouwd blijven of niet. De twee koppels maken alvast hun tijdelijke stekje terug leeg en maken zich klaar voor het grote moment. En dat zorgt bij beide koppels voor enkele nostalgische gevoelens.

Brecht & Dziubi

Voor twee koppels is het dus maandag al het moment van de waarheid. “Het is wel moeilijk om alles achter te laten, en ook Brecht achter te laten en alleen te slapen vannacht. Dat is een heel raar gevoel”, vertelt Dziubi alvast wanneer hij afscheid neemt van hun huis in Destelbergen.

De dag na het inpakken zien Dziubi en Brecht elkaar terug waar het allemaal begon, namelijk de plek waar ze in het huwelijksbootje stapten. Daar zullen de twee beslissen of ze getrouwd blijven of niet.

Blind Getrouwd, VTM. Op de foto: Dziubi & Brecht

Lien & Joren

Ook voor Lien en Joren is het belangrijke moment aangebroken. Voor Joren waren de laatste dagen zwaar, want hij was ziek. Maar om Lien te bedanken regelt hij nu een gezellig boottochtje op de Leie. “Ondanks dat zij het druk had, was ze wel enorm bekommerd. Ze stuurde veel lieve berichtjes en dat deed echt deugd!”, vertelde hij. De dag daarna volgt ook voor hen hét grote moment: zullen ze bij elkaar blijven of niet?

De andere twee koppels hebben nog even tijd om te beslissen, maar ook zij moeten de spullen in hun huis al beginnen inpakken. “Ik vind het zeker moeilijk om Kapellen achter ons te laten”, geeft Florence toe. Bij Christiaan en Jana gaat het er een beetje anders aan toe. “Ik was eigenlijk blij dat ik kon vertrekken, want ik had het een beetje gehad”, geeft Christiaan teleurgesteld toe voor hij naar zijn nachtshift vertrekt.

Bekijk hier een preview van de aflevering:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM. Zelf meedoen in het volgende seizoen? Klik hier voor meer informatie.

Meer
Lees meer...