‘Blind Getrouwd’: De koppels maken kennis met hun nieuwe huis

De huwelijksreis in Blind Getrouwd zit er bijna op. Op maandag zien we hoe de koppels hun laatste dag in Bodrum, Turkije beleven en hoe ze daarna kennis maken met hun nieuwe tijdelijke woonplaats in België. Eén koppel krijgt zelfs al meteen de schoonouders op bezoek voor een kaas- en wijnavond.

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd is ondertussen al een tijdje bezig. De vier koppels zijn getrouwd, hebben een gigantisch huwelijksfeest gegeven én zijn op huwelijksreis vertrokken. Die reis loopt maandag op z’n einde, maar dat betekent ook meteen het begin van een nieuw avontuur: samenwonen. Maandag verhuizen de koppels namelijk naar hun nieuwe woonplek, waar ze elkaar nog beter zullen leren kennen.

Laatste dag

Maar voor we de koppels zien verhuizen, zien we ze eerst nog een laatste keer genieten van de Turkse cultuur. En dat doet iedereen apart, waarbij de ene al iets avontuurlijker gaat dan de andere. Dziubi en Brecht houden het bij een rustige massage, terwijl Joren en Lien het stadje intrekken op zoek naar leuke winkeltjes. En wanneer Joren een draadloze microfoon op de kop tikt, kan iedereen meegenieten van zijn versie van Wim Soutaers Allemaal.

Op de allerlaatste avond komen de koppels wel nog eens samen om vooruit te blikken naar de volgende stap. Een stap waar vooral Florence wel klaar voor is. “Deze huwelijksreis was zeer goed voor de basis en om elkaar te vertrouwen. Ik denk dat we er nu wel klaar voor zijn en er echt wel naar uitkijken om elkaar in een andere, normalere setting te leren kennen”, klinkt het bij haar.

Samenwonen

Of dat een positieve invloed zal hebben op de relaties, valt nog af te wachten. Maar maandag zien we alleszins hoe de koppels intrekken in hun nieuwe, tijdelijke huisje. Daarbij trekken Dziubi en Brecht naar Destelbergen, gaan Jiri en Florence in Kapellen wonen en verhuizen Joren en Lien naar Holsbeek.

Voor Christiaan en Jana gaat het avontuur verder in Kontich. Maar bij aankomst staat het koppel al meteen een grote verrassing te wachten. Hun ouders komen namelijk al meteen op bezoek voor een gezellige kaas- en wijnavond. En dat is iets wat al meteen voor de nodige zenuwen zorgt. “Ik heb veel stress, ik geef dat eerlijk toe. Ik ga doen wat ik het best kan: drinken”, klinkt het dan ook meteen bij Christiaan.

Bekijk de preview van Blind Getrouwd hier:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...