‘Blind Getrouwd’: De koppels maken zich klaar voor gezamenlijk trouwfeest

Deze week zagen we in Blind Getrouwd hoe de laatste twee koppels in het huwelijksbootje stapten. Volgende week geven alle koppels een trouwfeest. En voor het eerst in de geschiedenis van het programma doen de vier duo’s dat allemaal samen. Dat feest wordt in goede banen geleid door Ingeborg.

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd is weer in volle gang. De koppels zijn gevormd én getrouwd, dus nu kan het avontuur echt beginnen. Brecht & Dziubi, Joren & Lien, Jana & Christiaan en Jiri & Florence zullen maandag een groot trouwfeest geven. En dat doen ze ook allemaal samen.

Trouwfeest

Na twee afleveringen vol zenuwen en nieuwe ontmoetingen, kunnen de getrouwde koppels uit Blind Getrouwd weer even ontspannen tijdens het grote trouwfeest. In tegenstelling tot vorige seizoenen zal ook dat trouwfeest er eentje zijn voor alle koppels tegelijk. Eerder liet VTM al weten dat dit seizoen zou focussen op de samenhorigheid tussen de koppels.

Het grote trouwfeest vindt plaats in Waasmunster en wanneer de koppels aankomen, staat hen al een eerste verrassing te wachten. Niemand minder dan Ingeborg zal namelijk de gastvrouw spelen op het feest. “Ik ga iedereen welkom heten, hen geruststellen, en er gewoon zijn voor iedereen. Ik vind het heerlijk en ben de grootste supporter van hen allen”, vertelt ze.

Huwelijksreis

Na het feest (en het bijhorend aantal drankjes en dansjes) vertrekken de koppels richting een B&B voor hun huwelijksnacht. Daar worden de pasgehuwden voor de eerste keer naast elkaar wakker. Straks vertrekken ze op huwelijksreis, die ze ook met hun zessen zullen gaan beleven. Het avontuur lijkt nu echt begonnen.

Bekijk de preview hier:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...