‘Blind Getrouwd’: Eerste twee koppels geven elkaar hun jawoord

De eerste aflevering van Blind Getrouwd zit er alweer op. Daarin kregen we te zien hoe de eerste twee koppels elkaar hun jawoord gaven. Jiri en Florence, en Brecht en Dziubi gaan nu als man en vrouw en man en man door het leven.

Blind Getrouwd is terug en gaf ons al meteen front row seats voor twee huwelijken. Florence en Jiri trouwden in Kasteel de Renesse in Malle. Brecht en Dziubi verzamelen hun vrienden en familie in de tuin van de Sint-Pietersabdij in Gent. Zo kennen we dus al twee van de vier koppels van het zevende seizoen van Blind Getrouwd.

Florence en Jiri

In hun geloften spraken Florence en Jiri over hoeveel zin ze hadden in het avontuur. “Zie ons hier nu staan, jij en ik”, schreef Florence in haar geloften aan haar toen nog onbekende echtgenoot. “Hoewel we hierin stappen als twee vreemden, heb ik vertrouwen in de experten en ook al ergens in jou. Ik wil zelf ook mijn uiterste best doen om dit te doen slagen. Weet dat ik er voor je zal zijn, ook op de momenten dat het misschien wat minder gaat. Want je kent het wel: in goede en slechte tijden.”

“Ik probeer van elk moment te genieten, ook van dit moment ondanks de zenuwen. Laten we samen ontdekken, groeien, genieten en leven, vandaag en hopelijk elke dag die volgt”, sprak Jiri op zijn beurt. Hij was ook helemaal overdonderd door zijn echtgenote. “Toen ik haar zag, was het echt de invulling van een sprookje, op een prachtige locatie in een kasteel en het was alsof een prinses binnenkwam met haar lach en haar prachtige blauwe ogen. Voor mij was het echt ‘wauw’!”

Bekijk hier een video van het huwelijk van Florence en Jiri:

Bekijk hier enkele foto’s van het huwelijk van Florence en Jiri:

Blind Getrouwd Florence en Jiri
VTM
Blind Getrouwd Florence en Jiri
VTM
Blind Getrouwd Florence en Jiri
VTM
Blind Getrouwd Florence en Jiri
VTM

Brecht en Dziubi

Voor het huwelijk van het tweede koppel zakten we af naar Gent. Daar gaven Brecht en Dziubi elkaar hun jawoord. Het gaat om het tweede holebikoppel in Blind Getrouwd. Al bij hun eerste ontmoeting werd duidelijk dat ze goed bij elkaar passen, ze kozen namelijk bijna exact hetzelfde trouwkostuum.

Ook Brecht en Dziubi schreven hun geloften. “Ik wil jou met enorm veel nieuwsgierigheid en oprechtheid leren kennen en ik ben alvast keidankbaar dat jij samen met mij dit verhaal wil schrijven”, sprak Brecht. “En zoals in mijn kostuum geschreven staat: ‘And so the adventure begins‘.” Daarna was het de beurt aan Dziubi en die klonk minstens even enthousiast. “Ik kijk er superhard naar uit en mijn grootste doel is om elke dag een glimlach op jouw gezicht te toveren. De trein is nu echt vertrokken, spring je mee op mijn wagon?” Brecht moest niet lang nadenken over z’n antwoord: “Jong, ik spring er met de volle 100 procent mee op! Kom hier!” Daarna volgde een stevige knuffel.

Bekijk hier een video van het huwelijk van Brecht en Dziubi:

Bekijk hier enkele foto’s van het huwelijk van Brecht en Dziubi:

Blind Getrouwd Brecht en Dziubi
VTM
Blind Getrouwd Brecht en Dziubi
VTM
Blind Getrouwd Brecht en Dziubi
VTM
Blind Getrouwd Brecht en Dziubi
VTM

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...