‘Blind Getrouwd’: Eerste twee koppels geven elkaar het jawoord

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd gaat maandag 5 september 2022 eindelijk van start. Meteen zullen daarbij twee koppels “Ja” zeggen, zonder elkaar op voorhand gezien te hebben. In een trailer van VTM krijgen we te zien hoe de kandidaten vernamen dat zij uitgekozen waren om te trouwen.

Na meer dan anderhalf jaar wachten gaat maandag 5 september om 20.35 uur eindelijk het nieuwe, zevende seizoen van Blind Getrouwd van start. We vernamen twee weken geleden al dat seizoen er iets anders zal uitzien dan de vorige zes. Zo zullen de deelnemers het avontuur meer als een groep aangaan.

Wie die acht deelnemers zijn, vernamen we een week later. Het gaat om vijf mannen en drie vrouwen. Zij werden gekozen uit meer dan 4.000 inschrijvingen door experten Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen. Wie daarbij aan wie gekoppeld zal worden, is voorlopig nog niet bekend, al wordt er uiteraard druk over gespeculeerd.

Save the Date

De vier huwelijken die we dit seizoen te zien zullen krijgen in Blind Getrouwd gingen allemaal door op donderdag 2 juni. Ongeveer één maand voordien vernamen de deelnemers – via een ‘Save the Date‘-enveloppe – dat zij uitverkozen waren om te trouwen. Zoals je onderaan dit artikel kan zien, zorgde dat voor heel wat geschokte reacties.

Nadat de kandidaten enigszins bekomen waren, stellen ze uiteraard hun dichtste vrienden en familieleden op de hoogte van het goede nieuws. Daarna begint de snelle voorbereiding op hun aankomende trouw. Twee van die huwelijken zullen we al meteen in de eerste aflevering van Blind Getrouwd te zien krijgen, al is nog niet bekend wie die gelukkigen zullen zijn.

Bekijk hier hoe de kandidaten in Blind Getrouwd te horen krijgen dat ze gaan trouwen:

Blind Getrouwd is iedere maandag op VTM te zien om 20.35 uur en op VTM GO.

Meer
Lees meer...