‘Blind Getrouwd’: Ook de laatste twee koppels zijn getrouwd

Gisterenavond was het tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Blind GetrouwdVorige week zagen kijkers hoe Jiri & Florence en Brecht & Dziubi elkaar al het jawoord gaven. Deze keer was het aan Jana, Christiaan, Joren en Lien. De twee duo’s stapten in het huwelijksbootje en zijn nu klaar voor het grote gemeenschappelijke trouwfeest.

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd kan nu echt beginnen! Gisteren zijn namelijk de twee laatste huwelijken voltrokken. Nu zijn zowel Lien en Joren als Christiaan en Jana getrouwd. De komende weken zal blijken of de experten ook de juiste keuzes hebben gemaakt. Dan houden alle koppels een gezamenlijk feest én gaan ze samen op huwelijksreis.

Twee koppels

De eersten die gisteren in het huwelijksbootje stapten, waren Lien (30) en Joren (36). Zij trokken richting het Capucienenklooster van Aarschot om elkaar het jawoord te geven. Daarbij was Joren meteen eerlijk en vertelde hij Lien dat ze hem zal moeten delen met een andere (kleine) vrouw, zijn petekind. “Je zal mij wel een klein beetje moeten delen met een andere vrouw. Ze heet Mona, ze is 1 jaar en ze houdt soms wel van een beetje drama. Ik ben dus wel wat gewoon.”

Daarnaast was het ook voor Christiaan (28) en Jana (29) het moment van de waarheid. Hun huwelijk ging door op het stadhuis van Lokeren. Het duo was vooral blij dat er een grote blok stress van hun schouders viel. “Je valt plots in een bubbeltje van rust en dat voelde goed. De mensen rondom mij waren precies plots weg. En dat is een goed teken, denk ik”, klonk het bij Christiaan. En ook Jana haalde opgelucht adem: “Het is gebeurd, we zijn geringd!”

Bekijk het huwelijksmoment van Lien en Joren hier:

Bekijk het huwelijksmoment van Christiaan en Jana hier:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...