‘Blind Getrouwd’: De laatste twee koppels stappen zondag in het huwelijksbootje

Komende zondag is het tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd. Vorige week zagen kijkers hoe Jiri & Florence en Brecht & Dziubi elkaar al het jawoord gaven. Dat betekent dat deze week te zien zal zijn hoe de trouw van de overgebleven kandidaten er zal uitzien. Na zondag kennen we dus ook meteen alle gevormde koppels.

Elk seizoen van Blind Getrouwd zorgt voor enkele verrassingen, en ook dit jaar mogen we ons aan een aantal nieuwigheden verwachten. Maar eerst moeten natuurlijk alle koppels gevormd worden. Vorige week werd al duidelijk dat Jiri & Florence en Brecht & Dziubi aan elkaar werden gekoppeld. Deze week volgen Jana, Christiaan, Joren en Lien. In een preview is alvast te zien dat niet iedereen het droog kan houden.

Blind Getrouwd

Na meer dan anderhalf jaar wachten ging vorige maandag eindelijk het nieuwe, zevende seizoen van Blind Getrouwd van start. Even voor de eerste aflevering maakte VTM al bekend dat dit seizoen er een beetje anders zou uitzien. Alle deelnemers zullen het avontuur namelijk meer als groep aangaan. Zo zullen alle kandidaten bijvoorbeeld samen hun trouwfeest houden én gaan ze in groep op huwelijksreis.

Maar voordat ze hun nieuwe burgerlijke status samen kunnen vieren, moeten natuurlijk eerst alle duo’s getrouwd zijn. En dat zal deze zondag gebeuren. De vier overgebleven kandidaten, Jana, Christiaan, Joren en Lien, trekken naar een stadhuis om er in het huwelijksbootje te stappen.

Spanning

En zoals dat zo vaak gaat bij een trouw, komt daar heel wat stress bij kijken. “Ik kan het moeilijk omschrijven omdat het zo intens is. In het begin was ik heel kalm, en toen sloeg dat gevoel plots om in grote stress”, klinkt het bij Christiaan. Ook bij Jana slaat de spanning toe. “Ik hoop niet té zenuwachtig te zijn zodat ik hem snel de spontane Jana kan tonen.”

Lien kan dan weer niet wachten om haar toekomstige te zien. “Ik wilde die deur open doen en hem zien. Want ik begon te bibberen op mijn benen en het was heel stressy!” Bij de laatste kandidaat, Joren, gaat het er iets emotioneler aan toe. Hij krijgt net voor zijn trouw al een speech van zijn twee getuigen. “Ze hebben mij gepakt op mijn meest kwetsbare moment, maar het is super mooi!”, vertelt hij nadien.

Bekijk de emotionele boodschap voor Joren hier:

Meer
Lees meer...