‘Blind Getrouwd’: De koppels trekken samen op huwelijksreis

Deze week zagen we hoe de koppels uit Blind Getrouwd samen één groot trouwfeest gaven, maar volgende week gaat het nog een stap verder. Dan trekken alle duo’s namelijk samen op huwelijksreis. Ook dat is een nieuwe toevoeging aan het programma sinds dit seizoen. In Bodrum, Turkije zullen ze een week genieten van de zon, zee en van elkaar.

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd is weer in volle gang. De koppels zijn gevormd én getrouwd, dus nu kan het avontuur echt beginnen. Brecht & Dziubi, Joren & Lien, Jana & Christiaan en Jiri & Florence gaven maandag een groot trouwfeest en volgende week vertrekken ze op een welverdiende huwelijksreis.

Huwelijksreis

Na een spannende trouw, een groot feest en vooral veel mensen, kunnen de koppels op maandag eindelijk genieten van wat rust. Ze trekken namelijk richting Turkije voor hun huwelijksreis. In tegenstelling tot de vorige seizoenen doen ze ook dit allemaal samen. Op die manier wil VTM de koppels dichter bij elkaar brengen, zodat ze hun avonturen en meningen met elkaar kunnen delen.

In Bodrum genieten de vier duo’s van het weer, maar ook van de kans om elkaar beter te leren kennen. Naast activiteiten in groep zijn er dus natuurlijk ook aparte dates. Daarin zijn de koppels voor het eerst écht alleen na enkele hectische dagen. En dat zorgt meteen voor een aantal emotionele gesprekken.

Dates

Florence en Jiri genieten tijdens hun date van hun privéterras. “Het is nog wat afwachten en heel voorzichtig naar elkaar toegroeien”, klinkt het bij Jiri. En ook Florence lijkt het daarmee eens te zijn. Jana en Christiaan zoeken dan weer een restaurantje op. “Ik ben nog nooit zo lang met een vrouw aan één stuk door samen geweest”, vertelt Christiaan.

Bij Lien en Joren verloopt de eerste date iets moeizamer. Door de vermoeidheid van Lien komt het koppel amper aan praten toe. Brecht en Dziubi hebben dan wel weer een zeer openhartig gesprek over hun coming-out en hun problemen in het verleden.

Bekijk hier de preview van Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...