‘Blind Getrouwd’: De koppels gaan de ‘love boat’ op

Blind Getrouwd focust dit jaar op de totaalervaring. Zo gaven alle koppels al samen één groot trouwfeest en vertrokken ze deze week op gezamenlijke huwelijksreis naar Bodrum. Daar kregen ze even de tijd om elkaar beter te leren kennen, en was er ruimte voor de eerste diepgaande gesprekken. In de volgende aflevering gaat die kennismaking verder én staat er een boottrip op het programma.

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd is weer in volle gang. De koppels zijn gevormd, getrouwd én op vakantie vertrokken. Brecht & Dziubi, Joren & Lien, Jana & Christiaan en Jiri & Florence zijn ondertussen allemaal samen in het Turkse Bodrum, waar ze van de zon, de zee, het strand en elkaar kunnen genieten. In de vorige aflevering zagen we al hoe de koppels voor het eerst tijd hadden voor een tête-à-tête en ook deze week leren ze elkaar weer wat beter kennen op de ‘love boat’.

Blind Getrouwd

De andere aanpak van het programma zorgt in de volgende aflevering terug voor een aantal primeurs. Nu de koppels samen op reis zijn, is er ook minder tijd voor quality time. Maar daarnaast kunnen de deelnemers hun gevoelens ook met elkaar delen. Op die manier kunnen ze dus ook goede raad vragen of eens hun verhaal doen.

En dat is in de aflevering van maandag ook het geval. De vier koppels trekken samen op boottrip, waar ze het uitgebreid met elkaar over hun ervaringen hebben. Zo valt het iedereen al snel op dat Joren en Brecht de twee gangmakers van de groep zijn. Al vergaat het Joren tijdens de boottrip iets minder. Zijn partner Lien had hem namelijk eerder verteld dat hij soms wat te druk kon overkomen, waardoor hij erop probeert te letten.

Dates

Naast de gezamenlijke activiteiten en babbels, is er natuurlijk ook plek voor momenten tussen de koppels. Zo zonderen Jiri en Florence zich even af voor wat quality time. “Ik denk dat we dat allebei wel nodig hebben, wat tijd met ons twee”, zegt Florence. “En daar genieten we beiden van. Het hoeft voor ons niet volgepropt te worden met praten, stilte is ook goed.”

Ook Christiaan en Jana spreken zich eerlijk uit over hun onzekerheden. “Ik geniet voor 70 procent”, vertelt Jana. “De andere 30 procent is afzien. Ik heb een laag zelfbeeld en ik ben hier aan boord met allemaal vlotte mensen waarvan twee vrouwen enorm knap zijn. Dat is voor mij een grote trigger waardoor ik het nu even moeilijk heb.” Christiaan probeert alvast om Jana gerust te stellen.

Dziubi en Brecht trekken dan samen weer naar de barbier. En daar lijkt niet alles van een leien dakje te gaan. “Ik ben bang”, klinkt het dan ook bij Brecht.

Bekijk de preview van Blind Getrouwd hier:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...