‘Blind Getrouwd’: Christiaan en Jana hebben serieus gesprek over intimiteit

Na de trouw, de huwelijksreis en het samenwerking moeten de vier koppels in Blind Getrouwd actief werken aan hun nog steeds prille relatie/huwelijk. Dat doen ze onder andere met advies van de experten. Voor Jana en Christiaan houdt dat in dat er ook eindelijk over intimiteit gepraat wordt … en blijkbaar met een positief resultaat.

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd is ondertussen al een tijdje bezig. De vier koppels zijn getrouwd, hebben een gigantisch huwelijksfeest gegeven én zijn op huwelijksreis vertrokken. Nadat die reis naar Bodrum erop zat, moesten de koppels gaan samenwonen. Die eerste kennismaking met hun nieuwe woonst en ook het voortdurend bij elkaar zijn verliep uiteraard niet zonder problemen.

De vier koppels hebben zo elk wel hun eigen problemen die ze ondervinden om hun relatie en huwelijk te doen slagen. En net daarvoor dat Blind Getrouwd een team aan experten heeft. Zij staan de deelnemers dan ook zo goed mogelijk bij met advies.

Wim Slabbinck

Christiaan en Jana trokken naar seksuoloog Wim Slabbinck en keerden alvast tevreden terug. In een preview bespreekt het koppel het gesprek dat ze zojuist gehad hebben. “Het was een open gesprek tussen ons, met Wim als moderator erbij”, horen we Christiaan zeggen.

“Ja, want dat gesprek zouden we zonder hem nooit gehad hebben zonder hem, denk ik”, voegt Jana toe, verwijzend naar het thema seks en intimiteit. “Ik babbel daar nochtans heel makkelijk over, maar niet op die manier, niet ‘gaan we het doen of niet?’. Dat werkt bij mij niet.”

Bekijk de preview van Blind Getrouwd hier:

Blind Getrouwd is elke maandag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...