‘Blind Getrouwd’ zoekt deelnemers voor nieuw seizoen

Het nieuwste seizoen van Blind Getrouwd is nog in volle gang, maar toch is VTM al op zoek naar deelnemers voor het nieuwe seizoen. Ook volgend jaar zullen de experten dus nieuwe duo’s vormen die op dag één elkaar al het jawoord zullen geven. Iedereen kan zich inschrijven voor het programma, al zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden.

Op 7 maart 2016 zond VTM de eerste aflevering uit van het eerste seizoen van Blind Getrouwd. Het format, dat in het buitenland al zijn succes bewezen had, sloeg ook in Vlaanderen meteen aan. Ondertussen zijn er op de zender al zes seizoenen uitgezonden, altijd in het eerste kwartaal van het jaar.

Dat was deze keer niet het geval, want het zevende seizoen begon pas in september. Dat seizoen is op dit moment dus nog volop bezig, maar toch is VTM ook al bezig met een volgende. En daarvoor worden nu dus al nieuwe kandidaten gezocht.

Nieuwe kandidaten, nieuwe kansen

Tussen dit seizoen van Blind Getrouwd en vorig seizoen, zat voor het eerst iets meer tijd. Dat kwam doordat de experten in 4.500 kandidaten nog steeds niet de juiste matches hadden gevonden. Daarom kwam er een nieuwe oproep, met de hoop dat nog meer mensen zich gingen aanmelden. “Hoe meer inschrijvingen, hoe meer matchingpotentieel er is”, vertelde productiehuis PIT toen.

En dat potentieel is belangrijk. Uit de vorige seizoenen is toch gebleken dat het programma af en toe een schot in de roos was. Onder andere Winnie en Jonah, Evelien en Nicolas en Veerle en Nick vonden elkaar in het programma en kregen daarna zelfs een of meerdere kindjes samen. Bij andere koppels was het experiment iets minder succesvol, maar ook zij spreken nog steeds van een interessante en leerrijke ervaring.

Wie ouder is dan 25 jaar en zich geroepen voelt om het avontuur volgend seizoen aan te gaan, die kan zich nu inschrijven via de website van VTM.

Meer
Lees meer...