‘Blind Getrouwd’: Brecht en Dziubi kijken positief naar hun toekomst samen, ondanks één probleem

(Let op voor spoilers.) Dziubi en Brecht zorgden afgelopen maandag in Blind Getrouwd voor het eerste succesverhaal van het zevende seizoen. De twee kozen er tijdens het beslissingsmoment heel enthousiast voor om getrouwd te blijven en zijn nog steeds gelukkig samen. Dat zeggen ze in een uitgebreid interview met Story. Toch blijft er één probleem dat nog moet opgelost raken.

“Teruggaan naar die locatie was bijzonder emotioneel. Het raakte ons allebei diep, vandaar dat we het niet droog hielden”, zegt Dziubi over hun tranen tijdens het beslissingsmoment in de tuin van de Sint-Pietersabdij in Gent.

Toekomst

“Brecht en ik zijn een goede match omdat we op dezelfde manier naar het leven kijken. We zijn allebei ambitieus en enthousiast en willen het beste uit het leven halen. Onze familie en vrienden zijn heel belangrijk. Verder zijn we heel open met elkaar. Vanaf dag één hebben we alles benoemd en gezegd, op een respectvolle manier. We zijn allebei bereid om een oplossing te zoeken als er iets scheelt. Dat maakt ons een sterk koppel”, legt hij uit.

Toch blijft Dziubi realistisch over de slaagkansen van hun huwelijk op lange termijn. “We hebben een mooie basis, er zit zeker potentieel in onze relatie, maar je weet nooit wat de toekomst brengt. Het hele tv-circus is nog maar net achter de rug. We zijn heel benieuwd hoe we evolueren in het normale leven. Nu we eindelijk mogen buitenkomen als koppel, kunnen we elkaar nog beter leren kennen”, klinkt het eerlijk.

Verhuizen?

In die toekomst samen lijkt er alvast één pijnpunt te zijn dat nog niet opgelost is. Waar gaan Brecht en Dziubi wonen als ze besluiten bij elkaar in te trekken? “Daar hebben we het nog niet over gehad, dat is ook voor ons een pijnpunt. Ik woon in Gent en geef les in Melle. Het zou een harde domper zijn om mijn job op te geven. Anderzijds laat Dziubi zijn gekochte appartement in Antwerpen niet graag los. Voorlopig blijf ik met mijn jeugdvriendin cohousen. Mijn mémé begrijpt niet zo goed dat ik samenwoon met een vrouw. En als de liefde groot genoeg is, zullen we dat obstakel wel overwinnen. Het is niet de bedoeling om altijd apart te blijven wonen”, zegt Brecht daarover.

“Mijn sociale leven speelt zich af in Antwerpen. Mijn mama woont in Limburg en komt vaak ’s middags lunchen. Gent zou heel ver zijn voor haar. Maar het heeft geen zin om daarover te piekeren. We zullen de opties pas bekijken als we die stap willen zetten”, besluit Dziubi.

Meer
Lees meer...