‘Blind Getrouwd’: Beslissingsmomenten van Florence & Jiri en Jana & Christiaan beloven voor heel wat emoties te zorgen

Na een “ja” en een “nee” in de vorige aflevering van Blind Getrouwd kondigen de volgende twee beslissingsmomenten zich heel wat spannender aan. Terwijl vorige week niemand echt verbaasd was van de keuzes van Dziubi & Brecht en Joren & Lien, is het voorspellen nu heel wat moeilijker. En ook Jiri & Florence en Jana & Christiaan zelf blijken niet heel zeker van hun stuk, zoals we kunnen zien in een trailer van Blind Getrouwd die VTM deelde.

Jiri & Florence

Van de vier koppels die door de experten samengesteld waren, zijn Florence en Jiri voor veel kijkers de twee die het moeilijkst te lezen vielen. Het duurde lang voor Florence zich kon openstellen en ook fysiek contact bleek voor haar een heel heikel punt te zijn. Toch gingen de twee gedurende heel het seizoen van Blind Getrouwd respectvol met elkaar om. Jiri toonde veel geduld en Florence leek dat wel te appreciëren en gaf nooit signalen dat ze hun huwelijk wilde opgeven.

Daarom is het ook moeilijk te voorspellen welke keuze het koppel zal maken tijdens het beslissingsmoment. Een ook Jiri zelf lijkt zijn wederhelft nog steeds niet volledig te kunnen inschatten na bijna zeven weken getrouwd te zijn.

“Ik ga met een heel dubbel gevoel naar het stadhuis omdat ik totaal geen zekerheid heb. Het waren weken van ups en downs en dat voelde ik ook bij haar. Ik ben zeker van wat ik straks ga zeggen, maar ik ben vooral zenuwachtig voor wat ik ga horen”, zegt hij vlak voor het uur van de waarheid in Blind Getrouwd. Jiri lijkt daarmee – met onze beperkte mensenkennis – te insinueren dat hij “ja” zal zeggen, maar niet weet of Florence wil blijven werken aan hun relatie.

Christiaan & Jana

Bij Jana en Christiaan is de situatie vlak voor het beslissingsmoment eigenlijk exact omgekeerd als bij hun medekandidaten. In een trailer voor de aankomende aflevering van Blind Getrouwd horen we Jana namelijk letterlijk zeggen at beslissing bij haar echtgenoot ligt.

“Ik zit nog altijd in die rollercoaster, waarbij ik mij in een ‘ja’ en in een ‘nee’ kan vinden … dus ik laat het eigenlijk aan jou over en ga jou volgen in je beslissing. Sorry, ik ga de last op jouw schouders leggen”, verontschuldigt ze zich tegen Christiaan. “Jij gaat sowieso juist beslissen. Je moet gewoon nadenken van waar we komen en waar we nu staan en hoe het daarna zou zijn. Waar we eventueel nog naar toe kunnen met onze relatie, of juist niet meer samen kunnen zijn.”

“Ik heb beslist dat hij gaat beslissen. Zegt hij ‘ja’, dan zeg ik met volle overtuiging ook ‘ja’. Zegt hij ‘nee’, dan snap ik het volkomen”, legt Jana haar opvallende strategie uit aan VTM. De Lokerse kleuterjuf heeft voor het beslissingsmoment dan ook twee aparte brieven voorbereid, afhankelijk van de keuze van Christiaan.

Bekijk hier het de vooruitblik van Jana op het beslissingsmoment in Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd op 14 november 2022 vanaf 20.35 uur te zien op VTM en ook via VTM GO.

Inschrijven voor het volgende seizoen kan via deze oproep van Blind Getrouwd.

Meer
Lees meer...