‘Gestrand op Honeymoon Island’ toont hevige ruzie tussen Keith en Maxine

Terwijl Gestrand op Honeymoon Island begon als een prachtig huwelijk zijn er ondertussen ook al enkele scheurtjes merkbaar. Zo krijgen we in de volgende aflevering te zien hoe Maxine en Keith hun eerste grote ruzie hebben.

Enkele weken geleden ging Gestrand op Honeymoon Island met onder andere Keith en Maxine. We konden daarbij zien hoe er meteen een goede klik was tussen beiden, maar merkten ook al meteen enkele discussiepunten. Zo blijkt Keith vooral iemand te zijn die dingen gewoon doen en is Maxine eerder iemand die dingen graag bespreekt.

Dat zorgde de eerste dagen van hun avontuur op een onbewoond eiland door de wittebroodsweken nog niet meteen voor discussies. Enkele dagen later komt het echter toch tot een botsing.

Communicatie

In een trailer die VTM 2 zojuist deelde over de aflevering van Gestrand of Honeymoon Island komende donderdag zien we namelijk hoe een nieuwe storm het eiland van Keith en Maxine teistert. Daarbij begint die eerste zo goed mogelijk hun matras af te dekken zonder veel uitleg, tot ergernis van Maxine. Dat gebrek aan communicatie zorgt ervoor dat het ook hun het kersverse koppel begint te stormen.

“Jij knapt af op sommige dingen die ik zeg, maar soms knap ik ook af op sommige dingen die jij zegt”, horen we Keith zeggen, waarna hij duidelijk maakt geen zin te hebben in een zoveelste discussie. Terwijl hij zich afzondert, horen we Keith nog “Nooit niet goed voor dat wijf” zeggen.

Kijk hier naar het fragment uit Gestrand op Honeymoon Island:

Gestrand op Honeymoon Island is iedere dinsdag om 21.30 uur te zien op VTM 2.

Meer
Lees meer...