‘Gestrand op Honeymoon Island’: Sarah en Joeri stappen uit programma maar hebben heuglijk nieuws

Met iemand compleet onbekend trouwen en er daarna meteen drie weken mee proberen overleven op een onbewoond eiland … dat moet wel voor spanningen zorgen. Op dit moment is Gestrand op Honeymoon Island te zien bij VTM en dat zorgde gisteren ook al meteen voor een eerste vertrek. Sarah en Joeri konden het niet langer met elkaar uithouden. Maar toch lijkt die ergernis ondertussen opgelost.

Gestrand op Honeymoon Island is een soort combinatie is tussen Blind Getrouwd en Expeditie Robinson. Verschillende duo’s trouwen met elkaar en worden meteen nadien op een onbewoond eiland gedropt. Daar wordt hun relatie al direct getest en kunnen ze uitmaken of ze ook echt in elkaars leven passen.

Het gebrek aan voedsel en dingen om hun heen, zorgde bij de meeste koppels natuurlijk al voor de nodige ergernis. In de aflevering van gisteren kwam die ergernis bij Sarah en Joeri ook tot een hoogtepunt. Uiteindelijk keerden de twee huiswaarts, maar daar leek de relatie dan toch wel te werken.

Joeri en Sarah

De 30-jarige Joeri uit Gentbrugge en de 32-jarige Sarah uit Buggenhout waren als derde koppel te zien in het programma. Sarah is een spraakwaterval en Joeri een afgetrainde fitnessboy. Hun huwelijk leek al meteen vervloekt toen Joeri zijn trouwring kwijtraakte in de zee en die vloek werd gisteren ook (tijdelijk) werkelijkheid.

Een onstilbare honger, zware vermoeidheid en opborrelende frustraties zorgden ervoor dat Joeri zijn huwelijksreis met Sarah vroegtijdig afblies. Met een lege maag slaagde hij er maar niet in zijn beste beentje voor te zetten en Sarahs hart te veroveren. De twee stapten daarom  – vroeger dan gepland en gescheiden van elkaar – in een bootje huiswaarts. 

Toch een koppel

Hoewel het even leek dat het avontuur daar zou eindigen, bleek dat even later toch niet het geval. Ondertussen heeft VTM namelijk een video gedeeld waarin Sarah vertelt over haar nieuwe liefde. En die nieuwe liefde blijkt niemand minder dan Joeri te zijn. De twee hebben elkaar na de opnames dus toch gevonden en vormen ondertussen een koppel. “Ik heb enkele dagen nadat we terug waren mijn gevoel uitgeschreven op papier”, vertelt Joeri. En dat heeft gewerkt.

Meer
Lees meer...