‘Gestrand op Honeymoon Island’: Eerste spanningen duiken op tussen Sarah en Joeri

Met iemand compleet onbekend trouwen en er daarna meteen drie weken mee proberen overleven op een onbewoond eiland … dat moet wel voor spanningen zorgen. Ondanks een veelbelovend begin duiken bij Joeri en Sarah na enkele dagen inderdaad de eerste frustraties op. Terwijl Sarah haar optimistische zelve blijft, heeft Joeri namelijk totaal geen energie door het gebrek aan eten.

Twee weken geleden konden we in Gestrand op Honeymoon Island zien hoe Sarah en Joeri eerst figuurlijk en daarna ook letterlijk in het huwelijksbootje stapten. Dat bracht hen naar een onbewoond eiland waar ze moeten samen overleven en elkaar beter leren kennen.

Hoewel Joeri daarbij meteen zijn trouwring kwijtraakte, leek het aanvankelijk een goede match te zijn tussen de twee. Enkele dagen later doken echter al de eerste spanningen op. Joeri is namelijk gewoon om zes maaltijden per dag te eten en heeft dus veel last van de honger. Daardoor heeft hij heel weinig energie, wat ook op zijn gemoedstoestand werkt.

Pessimisme Joeri

In een nieuwe trailer voor de aflevering van komende dinsdag die VTM 2 zojuist deelde, zien we hoe die spanningen verder oplopen. Terwijl Sarah positief blijft en de sfeer erin probeert te houden, heeft Joeri veel steeds minder energie.

De discussie tussen beiden begint als Sarah eindelijk vuur weet te maken. Joeri vreest daarentegen vooral dat het vuur opnieuw zou uitgaan. Wanneer ze daarna vraagt wat ze na het eten gaan doen, blijkt Joeri helemaal niet van plan te zijn om nog iets te doen. “Ik besef dat ik kort bent, maar dat heeft te maken met die weinige energie die ik nog over heb. Ik ben echt volledig veranderd, ik weet niet meer wie ik ben”, horen we Joeri filosofisch zeggen.

Zijn pessimisme werkt Sarah echter steeds meer op de zenuwen. Dat lokt uiteindelijk een veelzeggende uitspraak uit: “Ik ga hier geen twee weken zo met jou zitten”.

Bekijk hier het fragment uit Gestrand op Honeymoon Island:

Gestrand op Honeymoon Island is iedere dinsdag om 21.30 uur te zien op VTM 2.

Meer
Lees meer...