‘Gestrand op Honeymoon Island’: Maak kennis met de volgende twee koppels

Na Koen & Eva en Maxine & Keith is het tijd voor twee nieuwe koppels om in het huwelijksbootje te stappen en meteen daarna gedumpt te worden op een onbewoond eiland. Dinsdagavond zien we hoe Joeri & Sarah en Shauni & Bram zich aan het bijzondere avontuur wagen.

Met Gestrand op Honeymoon Island is afgelopen vrijdag een wel heel bijzonder programma van start gegaan. Het programma is van de hand van Snowman, het Deense productiehuis dat tien jaar geleden ook Blind Getrouwd (Gift Ved Første Blik) bedacht heeft. Gestrand op Honeymoon Island is een soort combinatie is tussen Blind Getrouwd en Expeditie Robinson. Het programma is vanaf nu wekelijks op dinsdag om 21.30 uur te zien op VTM 2.

Vrijdag konden we zien hoe eerst Eva en Koen, en erna Keith en Maxine zich – met wisselend succes – in het avontuur stortten voor Gestrand op Honeymoon Island. Daarbij werden ze meteen na hun idyllische huwelijk met een bootje afgezeten op zo’n 100 meter voor het strand van hun tropisch eiland. Daar zullen ze drie weken lang met elkaar en de natuurelementen moeten zien te overleven. Voor hun huwelijk zijn de vier nieuwe koppels enkel 30 seconden met elkaar op speeddate gegaan.

Joeri en Sarah 

De 30-jarige Joeri uit Gentbrugge en de 32-jarige Sarah uit Buggenhout zijn het volgende duo dat letterlijk in het huwelijksbootje stapt. Sarah is een spraakwaterval die naar eigen zeggen “geen zittend gat” heeft. Ze is bovendien avontuurlijk ingesteld.

Joeri is dan weer een afgetrainde fitnessboy die naast de liefde vinden ook hoopt zijn sportieve lijf te behouden op het onbewoonde eiland. Hun huwelijk lijkt echter al meteen vervloekt als Joeri zijn trouwring kwijtraakt in de zee.

Shauni en Bram

De 28-jarige Bram uit Dendermonde en de eveneens 28-jarige Shauni uit Steenokkerzeel zijn het vierde een laatste koppel dat het bijzondere experiment aangaan. Shauni heeft een druk leven waardoor ze tot nu toe nooit tijd had voor de liefde. In Gestrand op Honeymoon Island kom daar uiteraard verandering in.

Bram is dan weer een levensgenieter die hockey speelt. In een eerste preview van hun avontuur zien we alvast dat de twee moeten samenwerken om het vuur aan te krijgen op hun eiland.

Gestrand op Honeymoon Island is iedere dinsdag om 21.30 uur te zien op VTM 2.

Meer
Lees meer...