‘Gestrand op Honeymoon Island’ krijgt tweede seizoen: Schrijf je nu in!

Terwijl het eerste seizoen van Gestrand op Honeymoon Island nog bezig is, heeft VTM al aangekondigd dat de reeks een vervolg krijgt. Wie deze bijzondere uitdaging zelf wil aangaan, kan zich nu inschrijven.

Gestrand op Honeymoon Island is een programma van de hand van Snowman, het Deense productiehuis dat tien jaar geleden ook Blind Getrouwd (Gift Ved Første Blik) bedacht heeft. Hoewel het programma dus van Deense makelij is, ging het dit jaar op VTM 2 in ons land in wereldpremière.

Gestrand op Honeymoon Island is een soort combinatie tussen Blind Getrouwd en Expeditie Robinson. Vier koppels gaan daarbij een uniek experiment aan. Na een speeddate van 30 seconden worden ze door experten aan elkaar gematcht. Daarna trouwen ze, waarna ze meteen drie weken op een onbewoond eiland gedumpt worden en volledig op elkaar zijn aangewezen.

Het eerste seizoen van Gestrand op Honeymoon Island loopt stilaan op zijn einde. Drie van de vier koppels zullen dinsdagavond hun definitieve keuze maken en beslissen of ze getrouwd blijven op niet.

Tweede seizoen

Maar VTM wil het ‘experiment’ ook volgend jaar voortzetten en kondigde al een tweede seizoen aan. Wie interesse heeft, kan zich daar nu voor inschrijven op de website van VTM. “Ben je single en op zoek naar ware liefde? Hou je van avontuur en schrikt overleven op een onbewoond eiland je niet af?”, valt daar te lezen.

Wie zich inschrijft, zal in het weekend van 3 en 4 juni of in het weekend van 10 en 11 juni 2023 een volledige dag moeten langskomen. Vermoedelijk worden dat de speeddates georganiseerd. Daarna gaan de huwelijken en bijhorende avontuurlijke huwelijksreizen door tussen augustus en november 2023.

Gestrand op Honeymoon Island is te zien op VTM 2 dinsdagavond om 21.50 uur.

Meer
Lees meer...