‘De Verraders’ komt terug en dit zijn de eerste kandidaten

Er komt een tweede seizoen van De Verraders. Dat maakte VTM zonet bekend. Daarbij liet de zender ook meteen weten welke 9 bekende Vlamingen alvast te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen. Wanneer de nieuwe afleveringen precies verschijnen, is nog niet bekend.

Het programma De Verraders kwam vorig jaar overgewaaid uit Nederland. Daarin zagen we hoe verschillende bekende gezichten een week samen doorbrachten in een geheimzinnig kasteel. Daar moesten ze te weten zien te komen welke drie medereizigers de verraders waren. Die verraders mochten elke nacht een kandidaat huiswaarts sturen, waardoor het een race tegen de klok werd.

In het eerste seizoen zagen we hoe advocaat Walter Damen, influencer Jamie-Lee Six en tv-kok Loïc Van Impe door presentator Staf Coppens als verraders werden gekozen. Ook in het komende tweede seizoen zullen opnieuw drie verraders worden gekozen. Wie dat worden, zien we waarschijnlijk in de eerste aflevering.

De Verraders

Op het eerste zicht heeft De Verraders veel weg van De Mol, maar toch zijn er heel wat verschillen. Zo weet je als kijker ook al wie de verraders zijn én kiezen zij zelf elke aflevering wie het programma zal verlaten. Wie dat is, komen de deelnemers zelf pas te weten als die persoon het terrein al verlaten heeft.

Daarnaast krijgen die deelnemers ook zelf de kans om de verraders uit het spel te sturen tijdens de verbanning aan de ronde tafel. De groep die op het einde van het spel in de meerderheid is, wint De Verraders en krijgt de waarde van de zilverschat.

Eerste kandidaten

Binnenkort komt er dus een nieuw seizoen en daarvoor moest VTM natuurlijk ook op zoek naar heel wat nieuwe kandidaten. Daarvan maakte de zender er nu al 9 bekend. De eerste is presentator en actrice Nora Gharib. Zij wordt vergezeld door onder andere (tv-)burgemeester Walter De Donder, ex-sporters Hans Van Alphen en Aagje Vanwalleghem, zangeres Klaasje Meijer, presentator Andy Peelman, influencer Elodie Gabias, politicoloog Hendrik Vos en actrice Martine Jonckheere.

Wanneer het tweede seizoen zal verschijnen en wie er nog zal deelnemen, valt af te wachten.

Bekijk hier alvast een eerste clip:

Meer
Lees meer...