Conny en Thomas van ‘De Mol’ houden brainstorm over ‘Mad About Math’

Elk jaar worden er in De Mol vriendschappen voor het leven gesloten, maar dit jaar ontstond er wel een heel bijzondere band tussen leerkrachten Conny en Thomas. Zij delen een passie voor wiskunde, die zich vooral uitte in het meenemen van een rekenmachine tijdens een reis naar de Verenigde Staten. We kregen tijdens De Mol al één aflevering te zien van Mad About Math en het lijkt erop dat er een vervolg komt.

De Mol zit er nu al enkele maanden op, maar we zijn de deelnemers natuurlijk nog niet vergeten. Zo waren er ook dit jaar mensen uit heel wat uiteenlopende velden. Daarbij waren uiteraard ook de twee leerkrachten Conny en Thomas aanwezig en die breiden nu nog een vervolg aan hun avontuur.

Mad About Math

Conny en Thomas hebben allebei een passie voor wiskunde. Zo zagen we tijdens De Mol dat ze allebei een rekenmachine hadden meegenomen voor de reis en maakten we ook kennis met het concept Mad About Math. In de eerste, en voorlopig nog steeds enige, aflevering van Mad About Math legden Conny en Thomas uit hoe je Fahrenheit kan omrekenen naar Celsius. Daarvoor moet je ook delen door een breuk, waarvoor Conny ons – met heel veel enthousiasme – uitlegde dat je dan moet vermenigvuldigen met het omgekeerde van de breuk.

Mad about math
Instagram wisconst

Vandaag deelde Conny op Instagram een foto waarop ze samen met Thomas te zien is. In de caption schreef ze: “Kunnen jullie raden waarover wij aan het brainstormen zijn?”. Lang moeten we er niet naar raden, want in dezelfde caption staat ook de hashtag #madaboutmath. Het lijkt erop dat we dus nog meer wiskundeweetjes zullen leren van Conny en Thomas.

De Conny-fanclub, bestaande uit Riadh Bahri en Manu Van Acker, is alvast laaiend enthousiast. Zij reageerden onder de foto met alles in caps: “JAAAAAAAA”, SCHOONSTE DAG VAN ONS LEVEN” en “DE FANCLUB IS WEER ACTIEF”.

Bekijk hier de post op Instagram:

Meer
Lees meer...