Makelaar Béa zal niet terugkeren in nieuw seizoen ‘Blind Gekocht’

Slecht nieuws voor de fans van Blind Gekocht. Makelaar Béa last namelijk een pauze in en zal niet te zien zijn in het vijfde seizoen van het programma. Dat maakte ze zelf bekend in een video op de kanalen van Play4. Béa was de eerste vier seizoenen een vast gezicht naast interieurarchitecten Bart en Kelly.

Na vier seizoenen moet Blind Gekocht (tijdelijk) afscheid nemen van Béa. Zij werd door haar grote rol in het programma misschien wel de bekendste makelaar van België, maar moet de taak binnen het programma nu doorgeven. Blind Gekocht valt niet meer te combineren met haar job, waardoor ze een nodige pauze moet inlassen. Het is nog niet bekend wie haar zal gaan vervangen.

Béa Vandendael

De nieuwe kandidaten van Blind Gekocht zullen binnenkort iemand anders in de armen moeten vliegen. Wanneer het nieuwe seizoen verschijnt, is nog niet bekend. Maar wat we wel weten is dat het dus zonder Béa zal zijn. Zij was de laatste vier seizoenen een beetje de toverfee van het programma en leek altijd het perfecte pand te vinden voor de deelnemers.

Samen met Bart, en vanaf het derde seizoen ook Kelly, probeerde ze verschillende koppels en gezinnen een nieuwe thuis te geven. Daarbij zag ze vaak door de muren heen, waarbij ze ook vaak gezinnen moest overtuigen van de mogelijkheden. En na soms enkele ontevreden reacties, kon het trio toch altijd overtuigen. Maar in het volgende seizoen zal dat wonderlijke trio er dus even anders uitzien.

“Niet te combineren”

In een video op de kanalen van Play4 vertelt de makelaar dat het niet meer valt te combineren met haar dagelijkse job. “Na 4 seizoenen, 33 afleveringen en 29 spannende huisaankopen heb ik, met veel pijn in het hart, besloten om een Blind Gekocht-pauze in te lassen. De voorbije jaren waren heel pittig en zeker de afgelopen twee jaar ben ik enorm diep moeten gaan in de zoektocht naar de ideale droomwoningen”, vertelt ze.

“Blind Gekocht combineren met mijn drukke job is te veel geworden. Ik heb moeten beslissen om wat minder hooi op de vork te nemen. Dat is echt een ontzettend moeilijke beslissing, maar het is gewoon belangrijk om mijn gezondheid nu even op de eerste plaats te zetten, hoeveel moeite me dat ook kost”, sluit ze af.

Bekijk de aankondiging van Béa hier:

Meer
Lees meer...