‘Blind Gekocht’: Inschrijvingen nieuw seizoen zijn nu al geopend

Ben jij al een tijd vruchteloos op zoek naar een huis? Dan heeft Play4 misschien de kans van je leven voor jou. De zender is namelijk op zoek naar nieuwe deelnemers voor Blind Gekocht. Durf jij het aan om al je spaargeld aan Jani en co te geven? Schrijf je dan nu in!

Blind Gekocht komt volgend jaar al zeker terug! Het huidige seizoen is nog volop bezig, maar Play4 is nu al op zoek naar deelnemers voor het volgende seizoen. Ben jij dus op zoek naar een huis en wil je daarvoor de hulp inschakelen van Béa, Bart en Kelly? Dan is dit jouw moment.

Blind Gekocht

In Blind Gekocht geven koppels hun spaargeld aan een team van professionals die voor hen een huis zoeken dat voldoet aan hun wensen. In dit seizoen werd duidelijk dat die wensen soms niet volledig haalbaar zijn. Zo moesten Celine en Florian geld bijlenen en kregen Aïsha en Robin geen drie afgewerkte slaapkamers. Toch is iedereen uiteindelijk wel blij met de woning die ze krijgen. Al is dat niet altijd het geval op lange termijn, zo kregen we onlangs te zien in Blind Gekocht: Jaren Later.

En nu kan jij dus zelf ook die sprong wagen. In het nieuwste seizoen leerden we al dat je kan deelnemen met eender welk budget. Of dat nu 350.000 euro is of een miljoen. Béa, Bart en Kelly doen hun uiterste best om het perfecte huis te vinden en aan te passen aan jouw wensen. Inschrijven kan via de website van Play4.

Bekijk hier de oproep van Jani:

Blind Gekocht is elke donderdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...