‘Blind Gekocht’: Veelbesproken koppel Caroline en Filip ziet voor het eerst hun huis

Gisteren was het tijd voor de tweede aflevering van Blind Gekocht. Daarin zagen we dezelfde koppels als vorige week. Hét meest besproken koppel is zonder twijfel Filip en Caroline. Het was vooral die laatste die op sociale media op heel wat commentaar kon rekenen. Deze keer kreeg het koppel voor het eerst hun afgewerkt huis te zien. En hoewel het eerst goed leek te gaan, kwamen de tekortkomingen toch weer naar boven.

Al sinds de eerste aflevering vorige week is Blind Gekocht een van de meest besproken televisieprogramma’s van het moment. Dat komt grotendeels doordat het programma voor het eerst een miljoenenkoppel aan een huis helpt. Vorige week zagen we al hoe het koppel Filip en Caroline hun huis te zien kregen. Dat was niet naar de zin van Caroline, die het volledige huis afkraakte en zelfs op het punt stond om ermee te stoppen.

Filip en Caroline

Toch leek het koppel deze week heel hard uit te kijken naar de reveal van het huis. Interieurexpert Bart had er namelijk alles aan gedaan om met het overbleven budget het huis een volledige metamorfose te geven. Zo was er een tv-kamer voor de kinderen, een inloopfrigo en een gigantische keuken. Meer kregen we nog niet te zien, maar we konden er al vanuit gaan dat het huis van heel wat luxe was voorzien.

Bij aanvang leken ook Filip en Caroline enthousiast. Zo waren ze beiden verrast toen ze zagen dat de buren toch verder weg lagen dan oorspronkelijk gedacht en ook over de voorgevel waren ze positief. Maar toch leek niet meteen alles van een leien dakje te lopen, want op de grootte van de kamers kwam toch terug een beetje commentaar. Uiteindelijk stopte de aflevering nog voor het koppel de benedenverdieping had gezien.

In een preview van de aflevering van volgende week kunnen we wel zien dat het koppel zijn twijfels had bij de zolderkamer. Die was namelijk niet ingericht als studio voor zoon Thomas. Maar daar zal zonder twijfel een andere oplossing voor gevonden zijn. Wat die oplossing is, dat zien we volgende week.

Bekijk hier een fragment uit Blind Gekocht:

Blind Gekocht is elke donderdag om 20.35 uur te zien op Play4 en via GoPlay.

Meer
Lees meer...