‘Blind Gekocht’ komt terug met nieuw seizoen en nieuwe spin-off

Hebben jullie Bart, Kelly en Béa van Blind gekocht gemist? Anders wij wel, maar er is goed nieuws! Het tv-programma komt binnenkort helemaal terug op Play4 en dat met een volledig nieuw seizoen. Daarnaast zal er ook een spin-off van het programma komen genaamd Blind Gekocht: Jaren Later, waarbij de modebewuste Jani Kazaltzis op bezoek gaat bij kandidaten uit de vorige seizoenen om eens te polsen hoe het met hen gaat.

Voor wie graag naar het programma Blind Gekocht kijkt, staat een dubbele verassing te wachten. Want Jani, Bart, Béa en Kelly zullen ons binnenkort weer verbazen met een fantastisch nieuw seizoen van Blind Gekocht op Play4. Modegoeroe Jani Kalzaltzis is de nieuwe presentator van dienst.

En dat is nog niet alles, want op Play5 worden we vanaf 15 maart getrakteerd op een geheel nieuwe reeks, Blind Gekocht: Jaren Later, waarin Jani ex-kandidaten uit vorige seizoenen zal bezoeken.

Bekijk de aankondiging van de nieuwe programma’s hieronder:

Spin-off

In het nieuwe programma Blind Gekocht: Jaren Later, dat in totaal uit drie afleveringen zal bestaan, gaat Jani Kazaltzis langs bij ex-deelnemers uit de voorbije seizoenen van Blind Gekocht. Hij wil namelijk graag weten of er veel veranderd is in het huis en in hun leven, en of de ex-kandidaten er ook nog steeds gelukkig wonen. Ook interieurarchitect Bart en makelaar Béa kijken vanop een afstand mee.

In het fragmentje hieronder zien we al een klein voorsmaakje en zien we Roxane en Anton terug, hun droomhuis was namelijk de welgekende Villa Kakelbond …

Bekijk hieronder een kort fragmentje van Blind Gekocht: Jaren Later:

Het nieuwe seizoen van Blind Gekocht is binnenkort te zien op Play4 en online op GoPlay.be. Blind Gekocht: Jaren Later is vanaf 15 maart te zien op Play5.

Meer
Lees meer...