‘Blind Gekocht’: Morgen krijgen Filip en Caroline hun afgewerkte woning te zien

We hebben er een week op moeten wachten, maar morgen is het tijd voor de tweede aflevering van Blind Gekocht. Daarin zagen we hoe Bart, Béa en Kelly alvast twee koppels hielpen met hun zoektocht naar een woning. Naast een jong gezin uit Gent kwamen Bart en Béa ook terecht bij Caroline en Filip. Zij hebben drie kinderen en waren op zoek naar de eerste miljoenenwoning in de geschiedenis van het programma.

Vorige week stond Twitter op z’n kop. Na de eerste aflevering van Blind Gekocht lieten heel wat mensen zich uit over een van de twee koppels die te zien waren. Caroline en Filip zijn eigenaars van de grootste binnenspeeltuin in Limburg, en waren op zoek naar een miljoenenwoning dichter bij de zaak. Maar de eisen en het gedrag van het koppel konden op niet veel sympathie rekenen van de kijkers. Deze week krijgt het koppel hun afgewerkte woning te zien.

Caroline en Filip

Met Blind Gekocht wilden Caroline en Filip, een koppel uit Grobbendonk, op zoek gaan naar een droomwoning die dichterbij hun zaak lag. Maar die woning viel vorige week bij Caroline helemaal niet in de smaak, want bij de eerste kennismaking met het huis liep het al meteen verkeerd. “De gang is kleiner dan ik dacht”, “Dit is horror”, “Dit is wat ik bedoelde met lintbebouwing” en “Dat is hier op een perceeltje gestoempt” waren nog maar een aantal van de uitspraken.

Ook in de eerste preview van de aflevering van morgen was te zien hoe Caroline nog verder ging. Terwijl de camera’s liepen vertelde ze zonder schaamte dat ze wou stoppen met het programma: “Van mij mag het hier en nu stoppen, neem het op.” Toch lijkt alles deze week goed te komen. Het koppel krijgt morgen voor het eerst hun afgewerkte woning te zien en over de ligging lijken ze alvast dolenthousiast te zijn. Of ze ook akkoord gaan met de inrichting van Bart, dat krijgen we morgen te zien.

Bekijk de eerste preview hier:

Blind Gekocht is elke donderdag om 20.35 uur te zien op Play4 en via goplay.be.

Meer
Lees meer...