‘Blind Gekocht’: Het huis van Florian en Celine lijkt onhaalbaar

Morgen is het alweer tijd voor de vierde aflevering van Blind Gekocht. Vorige week zagen we hoe de eerste twee koppels hun afgewerkte woning te zien kregen, maar maakten we ook kennis met een nieuw koppel. Dat waren volleybalster Celine Van Gestel en haar vriend Florian. Zij zijn op zoek naar een huisje in het Leuvense, maar dat blijkt niet zo makkelijk te zijn.

Elke week gaan Bart, Béa en Kelly van Blind Gekocht op zoek naar een gepast huis voor verschillende gezinnen. Vorige week zagen we hoe het ‘miljoenenkoppel’ Filip en Caroline hun villa te zien kreeg, en ook Robin en Aïsha maakten kennis met hun nieuwe stulpje. In de aflevering van morgen lijkt het minder vlot te gaan, want Béa heeft moeite met het vinden van een huis voor Yellow Tiger Celine Van Gestel en haar vriend Florian.

Leuven

Celine speelt volleybal op professioneel niveau bij de Italiaanse ploeg Bisonte Firenze. Daardoor woont ze het grootste deel van het jaar in Firenze. Toch is ze met haar vriend Florian nu op zoek naar een huisje in België. Want als Celine nu in het land is, dan woont het koppel bij Florians ouders. Ze willen dus graag een eigen plek in de buurt van Leuven. Hun budget was 380.000 euro, wat volgens Béa al een krappe prijs was. Toch ging ze op zoek naar een plek, maar zonder succes.

In de aflevering van vorige week zagen we al dat Florian en Celine hun zoekgebied moesten uitbreiden. Maar deze week lijkt daar nog iets bij te komen. In een preview is namelijk te zien hoe Béa nog steeds met de handen in het haar zit. Leuven blijkt de duurste centrumstad van het land te zijn. Daardoor is het onmogelijk om voor hun budget een huis te vinden. “Ze zullen 100.000 euro moeten opleggen als ze in de buurt van Leuven willen wonen”, klinkt het bij Béa. Om toch een oplossing te zoeken, gaat ze nog eens op bezoek bij Florian.

Bekijk de preview hier:

Blind Gekocht is elke donderdag om 20.35 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...