‘Blind Gekocht’: Caroline en Filip maken zich zorgen over studio voor zoon Thomas

Voor kijkers van Blind Gekocht is het morgen een belangrijke dag. In de nieuwe aflevering zullen we namelijk eindelijk de volledige reveal van de miljoenenwoning te zien krijgen. En daarnaast maken ook Robin en Aïsha kennis met hun afgewerkte woning.

Morgen krijgen we in Blind Gekocht maar liefst twee reveals te zien. Het ‘miljoenenkoppel’ Caroline en Filip krijgt een verdere rondleiding, terwijl Robin en Aïsha voor het eerst hun afgewerkte woning zien. In een preview van de aflevering panikeert Caroline alvast over de studio van haar zoon. Want die is op de bovenverdieping nergens te bespeuren.

Studio

Vorige week zagen we hoe Filip en Caroline als eerste hun afgewerkte woning binnenstapten. Op het eerste zicht leek alles positief, tot het koppel de grootte van de kamers zag. Om de spanning erin te houden, koos Play4 ervoor om nog niet de volledige reveal met de kijkers te delen. Die volledige reveal zal dus in de aflevering van morgen te zien zijn.

In een eerste preview wordt al snel duidelijk dat Caroline zich bij het zien van de bovenverdieping zorgen maakt over de gevraagde studio voor haar zoon, Thomas. Die lijkt er namelijk niet te zijn, waardoor het koppel alles opnieuw in vraag begint te stellen. Zelfs wanneer ze de lange zolderkamer betreden, zien ze dat die is omgebouwd tot speelkamer. Op de bovenverdieping is dus geen plek voor die studio. Morgen zullen we dus zien wat voor oplossing Bart en Béa daarvoor voorzien hebben.

Garage

Naast de reveal van de miljoenenwoning, was het ook tijd voor Robin en Aïsha uit Gent om hun woning te ontdekken. Zij hadden een budget van 350.000 euro, waarmee ze zo dicht mogelijk bij de stad wilden wonen. Daarbij wilden ze ook graag een tuin én een garage voor Robins oldtimer. Béa besliste, ondanks de moeilijkheidsgraad, toch om het project aan te nemen. Ze vond een rijhuis in Oosterzele, met een kleine garage.

Toen het koppel vorige week voor het eerst hun huisje te zien kregen, viel die keuze wel niet in goede aarde. Robin had ineens zijn twijfels bij de garage en was boos omdat het zoveel leefruimte innam. Dat was een mening die op sociale media op heel wat ongeloof kon rekenen. Zeker wanneer hij ineens beweerde dat de oldtimer ook niet zijn leven was, en dat hij niet wil dat de impact zo groot is. We zijn alvast benieuwd naar wat de experts er uiteindelijk van gemaakt hebben.

Bekijk de preview van Blind Gekocht hier:

Blind Gekocht is elke donderdag om 20.35 uur te zien op Play4 en via goplay.be.

Meer
Lees meer...