‘Blind Gekocht’: Béa vindt uiteindelijk toch een huis voor Bianca en Jitse

Het seizoen van Blind Gekocht zit erop. In de laatste aflevering stonden mama Bianca en zoon Jitse centraal. Zij wilden een huisje vinden met een budget van 170.000 euro, maar dat leek niet mogelijk. Tot Béa ineens wel iets had gevonden. Moeder en zoon waren euforisch en ook Béa en Bart werden goedgezind van hun allerlaatste vondst.

Het voorbije seizoen van Blind Gekocht was weer een succes. Al leek het alsof de deelnemende koppels per seizoen alsmaar veeleisender worden. Toch konden Bart, Béa en Kelly toch weer heel wat gezinnen en koppels gelukkig maken. In de laatste aflevering was te zien hoe Jani op bezoek ging bij een aantal koppels, maar ook hoe mama Bianca en zoon Jitse nog steeds hoopten op hun kleine huisje.

Succes

Aan het begin van de aflevering was de onzekerheid over de laatste opdracht enorm. Béa zat nog steeds met de handen in het haar omdat ze maar geen huis kon vinden voor Bianca en Jitse. Moeder en zoon zochten een huisje voor een budget van 170.000 euro.

Uiteindelijk ging ze zelfs flyeren en deed ze een radio-oproep op Radio 2 Limburg. Daar kwamen heel wat reacties op, waarna Béa uiteindelijk toch de gouden tip kreeg. En die tip bleek perfect te zijn, want uiteindelijk vond de makelaar een huis in dezelfde buurt als die van Bianca. En daar waren moeder en zoon alvast euforisch over.

Van het budget bleef na de aankoop niet veel meer over, maar uiteindelijk slaagde Bart er toch in om hen een nieuwe keuken en kleine badkamer te geven. Omdat het budget zo beperkt was, besloten Bart en co om dan maar zelf de woonkamer te schilderen. Op die manier leek het alsof de volledige benedenverdieping volledig afgewerkt was.

Bekijk hier een fragment uit de laatste Blind Gekocht:

Blind Gekocht komt met een nieuw seizoen. Wil je zelf deelnemen? Dat kan. Inschrijven kan hier.

Meer
Lees meer...