‘Blind Gekocht’: Béa moet op zoek naar ecologische woning voor jong koppel

Het nieuwste seizoen van Blind Gekocht lijkt er eentje vol verrassingen te zijn. Nadat er in dit seizoen voor de eerste keer naar een miljoenenwoning werd gezocht, is het nu tijd voor een groene woning. Het jonge koppel Liese en Iñigo uit Brugge is namelijk op zoek naar een ecologische en duurzame woning.

Het lijkt erop dat dit seizoen van Blind Gekocht voor heel wat primeurs zorgt. Een aantal weken geleden vond het programma de allereerste miljoenenwoning en ondertussen hielp het ook een nationale volleybalster aan een huis. Morgen gaat het op zoek naar een duurzame woning voor een jong koppel.

Liese en Iñigo

Dat koppel is Liese en Iñigo. Ze zijn allebei leerkracht en dromen van een ecologische en duurzame woning. Het koppel wil graag de mogelijkheid hebben om met regenwater te douchen en wil ook graag een duurzame isolatie. Daarnaast staat er ook een finoven op het verlanglijstje, dat is een speciale oven die dient als milieuvriendelijke verwarming. Het koppel droomt dus van een groen huis, maar daar hangt ook een prijskaartje aan vast.

Liese en Iñigo geven Bart, Béa en Kelly een budget van 330.000 euro om een huis in de buurt van Brugge te vinden. Maar met hun verlanglijstje en beperkt budget is dat geen makkelijke zoektocht voor Béa. Toch beslist ze ervoor te gaan en alles op alles te zetten om een huis te vinden. Het valt dus af te wachten of het programma ook echt aan de wensen van het koppel kan voldoen.

Florian en Celine

Daarnaast zien we in de aflevering van morgen ook de onthulling van het huisje van Florian en Celine. Celine is volleybalster en speelt bij een ploeg in Firenze, Italië. Daardoor is ze niet vaak in België, maar toch beslisten zij en haar vriend Florian op zoek te gaan naar een huisje. In eerste instantie leek hun budget niet hoog genoeg voor hun wensen, dus pasten ze het aan.

Uiteindelijk mocht Blind Gekocht met een budget van 475.000 euro aan de slag. Daarmee vonden ze een ruim huis, waar toch nog enkele dingen moesten gebeuren. Wat ze daar juist veranderd hebben, dat krijgen we vandaag te zien. Al leken Celine en Florian alvast blij tijdens het allereerste bezoek aan het huis.

Bekijk de preview hier:

Blind Gekocht is elke donderdag om 20.35 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...