‘Blind Gekocht’: Béa deelt flyers uit en doet radio-oproep voor laatste woning

Het nieuwe seizoen van Blind Gekocht zit er bijna op. Béa, Bart en Kelly hebben nog één opdracht, en die blijkt alles behalve simpel. Alleenstaande mama Bianca en zoon Jitse zijn namelijk op zoek naar een huis met een budget van 170.000 euro. Dat is bijna onmogelijk, maar toch ging Béa de uitdaging aan. Al lijkt het huis nu alles behalve haalbaar en moet Béa zelfs flyeren en rekenen op de hulp van de Limburgers.

In de volgende aflevering van Blind Gekocht zien we hoe Béa verder op zoek gaat naar een huis voor Bianca en Jitse in de regio Lanaken. Moeder en zoon willen een woning met twee slaapkamers en een kleine tuin, maar hebben een budget van slechts 170.000 euro. Dat is op de huidige vastgoedmarkt heel weinig. Hoewel Béa de uitdaging aanging, lijkt het nu toch nog moeilijker dan gedacht.

Oproep

Voor de laatste zoektocht van het seizoen haalt Béa alles uit de kast. Moeder Bianca en zoon Jitse zijn op zoek naar een huis met een kleine tuin in regio Lanaken, Limburg. Hoewel dat op het eerste zicht niet onmogelijk lijkt, is het toch moeilijker dan verwacht. Het duo heeft namelijk maar een budget van 170.000 euro, wat op dit moment zeer weinig is om een huis mee te kopen. Toch ging Béa op zoek, maar tot nu was dat zonder resultaat.

Ook in de aflevering van donderdag 19 mei zal die moeilijke zoektocht verdergaan. Béa haalt namelijk alles uit de kast om een huis voor Bianca en Jitse te vinden. Daarvoor gaat ze zelfs met flyers naar lokale handelaars en roept ze de hulp in van de media. “Dit is nog nooit gebeurd”, klinkt het bij Béa. “Ik denk altijd: voor iedereen is er een huis. En vandaag kom ik tot de vaststelling dat het misschien voor de allereerste keer toch niet zal lukken. Dat wat ik altijd heb beweerd niet klopt.” Of ze uiteindelijk een huis vindt en of er dan nog geld overblijft, dat krijgen we morgen te zien.

Bekijk de preview hier:

Blind Gekocht is elke donderdag om 20.35 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...