‘Blind Gekocht’: Sarah en Paul zien het niet goedkomen

Het belooft wel heel spannend te worden in de aflevering van Blind Gekocht van vanavond. Daarin krijgt makelaar Béa mogelijk de grootste uitdagingen tot nu toe voorgeschoteld. Voor alleenstaande mama Bianca en zoon Jitse zal ze namelijk op zoek moeten gaan naar huisje in regio Lanaken met een budget van slechts 170.000 (!) euro. Sarah en Paul wensen dan weer een woning met maar liefst zes afgewerkte slaapkamers.

In het nieuwste seizoen van Blind Gekocht kreeg makelaar Béa al te maken met de ene pittige opdracht na de andere. Zo moest ze al op zoek gaan naar de allereerste miljoenenwoningeen huisje in het Leuvenseeen kinderboerderij en een ecologische woning. Nu zal ze het moeten doen met waarschijnlijk het kleinste budget ooit, want alleenstaande mama Bianca en zoon Jitse hebben slechts een budget van 170.000 euro. Daarmee hopen ze toch op een huisje met twee slaapkamers en een tuintje in de Limburgse regio van Lanaken. Het koppel Paul en Sarah heeft dan weer een heel pak meer slaapkamers nodig.

Sarah en Paul

Sarah en Paul zijn op zoek naar een woning met zes afgewerkte slaapkamers. Zij willen namelijk dat hun vijf kinderen elk een eigen kamer hebben. Maar een eerste zoektocht op de woonmarkt leverde helaas niet veel op. Kelly en Béa gaan langs bij het koppel in de hoop om een compromis te sluiten: een woonst met vier afgewerkte slaapkamers. Dat voorstel wordt echter niet zo warm onthaald. Béa trekt terug richting de markt, al weet ze niet goed waar nog te zoeken …

In de preview van de aflevering van vanavond zien we hoe de paniek bij het koppel toeslaat. Vooral Paul ziet het allemaal niet goedkomen, zeker wanneer ze hun huis te zien krijgen. Hij vreest namelijk dat er veel meer geld nodig is om alles deftig op te knappen. “Desnoods overal ik een bank”, grapt Paul sarcastisch. De negatieve bui hangt alvast zeer hoog. Wij zijn dus benieuwd of het na de herinrichting misschien toch nog wel goedkomt.

Bekijk de preview hieronder:

Blind Gekocht is elke donderdag om 20.35 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...