‘Blind Gekocht’: Barteld en Jonas lijken niet blij met keuzes van Kelly

In Blind Gekocht zijn er al heel wat koppels en gezinnen gelukkig gemaakt. Ook dit seizoen proberen Béa, Bart en Kelly voor een aantal mensen een nieuwe thuis te vinden. Dat lukte al voor Filip en Caroline, voor Florian en Celine en voor Aïsha en Robin. Deze week zijn Barteld en Jonas aan de beurt, en die lijken niet meteen enthousiast.

Het nieuwe seizoen van Blind Gekocht is er eentje vol hoge verwachtingen. Die hoge verwachtingen waren er ook bij Jonas en Barteld. Zij woonden op een stuk grond van familie, waar ze ook heel wat dieren hadden. Het koppel wilde toch verhuizen, maar wou de dieren meenemen. Dat zorgde ervoor dat het duo een heel groot stuk grond verwachtte, maar dat leek met hun budget niet meteen haalbaar. Barteld en Jonas krijgen het uiteindelijke resultaat morgen te zien.

Barteld en Jonas

Jonas en Barteld uit Lier zijn al een tijdje op zoek naar een nieuwe woning. Daarom vroegen ze de makers van Blind Gekocht om hulp. In eerste instantie nam Béa de opdracht meteen aan, maar die bleek uiteindelijk iets moeilijker dan verwacht. Het koppel was namelijk op zoek naar een groot stuk grond om hun eigen kinderboerderij op te starten.

Ze hadden al een groot aantal dieren, waaronder varkens, geitjes, paarden, eenden en zelfs twee nandoes. Dat is een soort struisvogel. Het aantal dieren wilden ze graag nog uitbreiden op hun nieuwe woonplek, maar dat leek met hun budget al snel onmogelijk. Aan die wens kon Béa dus niet volledig voldoen, maar toch probeerde ze er samen met Kelly het beste van te maken. Het resultaat daarvan is morgen te zien.

Onthulling

Hoewel Kelly dacht dat ze bij het zien van de huidige woning van het koppel al een idee had van hun stijl, lijkt ze de bal toch mis te slaan. In een preview voor de aflevering van morgen is namelijk te zien dat Jonas en Barteld toch niet al te enthousiast zijn over de inkomhal van het nieuwe huis. De muren zijn paars en de trap is roze en dat is volgens het koppel te gedurfd. “Als ik dit op voorhand had geweten, had ik niet meegedaan aan Blind Gekocht“, klonk het zelfs. Hopelijk valt de rest van het huis beter in de smaak.

Bekijk de preview hier:

Blind Gekocht is elke donderdag om 20.35 uur te zien op Play4 en via goplay.be

Meer
Lees meer...