‘Blind Gekocht’: Béa ziet het echt niet meer goedkomen

Het einde van Blind Gekocht is in zicht. Op donderdag, 26 mei 2022, is de laatste aflevering te zien op Play4. Daarin zien we hoe Béa echt met de handen in het haar zit door de situatie van mama Bianca en zoon Jitse. Ze heeft namelijk nog steeds geen huis gevonden en is bang dat het voor de allereerste keer ook niet zal lukken.

De laatste aflevering van Blind Gekocht belooft spannend te worden. Naar gewoonte zal Jani een aantal gezinnen uit het voorbije seizoen bezoeken om te kijken of ze nog steeds gelukkig zijn. Maar dit seizoen zit er ook iets extra bij, want Béa is namelijk nog altijd op zoek naar een huis voor Bianca en Jitse. 

Onmogelijk

In de vorige aflevering konden we zien hoe moeilijk het was voor Béa om een huis te vinden voor mama Bianca en zoon Jitse. Zij zoeken een huis met een kleine tuin in regio Lanaken, Limburg. Hoewel dat op het eerste zicht niet onmogelijk lijkt, is het toch moeilijker dan verwacht. Het duo heeft namelijk maar een budget van 170.000 euro, wat op dit moment zeer weinig is om een huis mee te kopen.

Toch wou Béa op zoek gaan naar een stulpje voor de twee. Aan de hand van flyers, een radio-oproep en veel extra hulp van anderen hoopte ze toch een gouden tip te ontvangen. Maar ook deze week lijken de tips niet te helpen. In een preview is namelijk te zien hoe Jani naar Béa belt met de vraag of ze al iets gevonden heeft. 

Daarop antwoordt ze teleurgesteld: “De solidariteit is enorm, maar uiteindelijk kunnen we met de tips weinig doen. Ik vrees er echt voor. Ik denk dat dit de eerste keer zal zijn dat we echt geen huis vinden en hen het geld moeten teruggeven.” We zijn alvast benieuwd of dat echt het geval zal zijn.

Bekijk de preview van Blind Gekocht hier:

Blind Gekocht is donderdag om 20.35 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...